Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
diumenge, 1 de febrer de 2009

ELS CIMS DEL BAIX CAMP

Aquests dos últims caps de setmana, hem fet els següents UEOT’s (Ultra Entrenament Obrint Traça):

24/01/09 ULTRA ENTRENU HURACANAT: Alforja – Arbolí – Gallicant - Gorgs de la Febró – Siurana – Arbolí – Alforja.

31/01/09 ULTRA ENTRENU PASSAT PER AIGUA: Argentera – Castell – Porpallers – Mola Colldejou – Torre Fontaubella – Argentera.

He observat que en els dos dies vam fer 2 cims, el Gallicant i el Porpallers. Això m’ha fet memòria que en un entrenament del mes de juny, el Pere el Xavi i jo vam treure el debat de quants cims hi ha al Baix Camp i la possibilitat de fer una llista i intentar realitzar-los.
Per fer la llista, una opció era la definició de Baix Camp en una enciclopèdia, on vam trobar una llista de 8 cims http://www.enciclopedia.cat/fitxa_v2.jsp?NDCHEC=0006822.

L’altra opció va ser la llista que va fer la federació dels 100 cims de Catalunya amb una llista 6 cims al Baix Camp http://www.feec.org/centcims/centcims.php?accio=cims.
Finalment hem trobat la llista definitiva amb un total de 76 cims amb les coordenades UTM i tot !!! (LINK). Aquesta llista pertany als cims de la toponimia del Baix Camp. Molts cims de la llista ja els hem fet però no tenim la fotografia per validar-ho, per tant, a repetir l’ascensió.


El primer que porti l’àlbum amb les 76 fotografies li regalarem la fantàstica llista dels cims del Priorat i de la Conca de Barberà, per tal que continuí amb les ascensions....jejeje. Ja veieu que mentre tinguem imaginació i força a les cames, motius per sortir a la muntanya no se’n falten.

Us adjunto algunes fotografies dels cims.
Puig Cabrafiga 615m (Pratdip) 07/03/09: Txell, Imma, Joan i Xavi. Mines dels meners.

Cim Porpallers (L'Argentera) 31/01/09: Xavi i Joan. Firma del llibre de visites.

Cim Gallicant (Arbolí) 24/01/09: Xavi, Joan i Marc (el fotògraf oficial).

La Miranda (Colldejou/Tivissa) 10/05/08: Xavi i Joan amb l'aigua fins als genollls.
Publica un comentari a l'entrada