Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dissabte, 14 de febrer de 2009

AVITUALLAMENT SORPRESA

El Xavi, la Txell i un grup d’amics de les marxes de resistència d’Esparreguera, l’Anoia, La Floresta, Sant Cugat del Vallès i rodalies, han participat en un entrenament per preparar-se per la Transgrancanaria i altres objectius. El grup ha sortit de Cornudella a les 12 de la nit del divendres desprès d’un gran sopar al refugi i l’objectiu era fer la "Ruta dels Refugis".
El Marc i jo que no hem participat amb la marxa, hem volgut preparar-los una sorpresa. Desprès d’una nit molt freda i llarga res millor que un bon esmorzar. Així que a les 9 amb lo cotxe carregat de menjar i amb la taula de càmping, els hem trucat, i ens han informat que durant la nit han perdut la ruta i que estaven fent una variant. En aquell moment estaven a Gallicant. Així que els hi hem dit que fessin cap a l’Arbolí que tindrien un regalet. A les 10 ens hem trobat a Arbolí on els hem obsequiat amb un avituallament sòlid i líquid i control de pas. Això els ha carregat les piles per continuar cap a Siurana i Cornudella i acabar l’ultra entreno nocturn.
PD: Companys, pel pròxim intentarem preparar alguna cosa calenta.

Salut i km.,

Joan.

Ara ve la meva cronica!!!

Després del sopar a tope d'espagueti ens diposavem al tret de sortida de la marxa clandestina, la sortida just a les 12 de la nit, sortim caminant del poble i ràpidament és veu que això anirà per llarg, molta foto i molta conya, genial i per passar-s'ho de conya, però ens esperaven 82 km que amb la calma es podien fer eteeeeerns. Arribem a l'Ermita de St. Joan de Codolar i aqui puguem la roca Corbatera pels tres esglaons, poso en marxa el pilot automàtic i quan miro cap baix veig que m'he quedat sol, però que molt sol, espero als primers esglaons on és tota una odisea, finalment superem tots els resalts i arribem dalt la Corbatera, crec que en fer 5km ens ha costat com a 2h i pico, uiii que començo a fer càlculs i superen el temps de l'UTMB, aixi que a la baixada forço el ritme de correr, jejeje. Arribem a Albarca, ila temperatura com més de nit més va baixant. Ara cap a Siurana on jo i l'Emili fotem una liada espectacular !!! Després baixem pel marge del barranc de la Gritella, amb uns segurs 3 o 5 sota cero, el fred et calava als ossos i més amb l'humitat del riu, ja en direcció cap els Gorgs a les 6 de la matinada mentres camino em vaig adormint, que fort, es el primer cop que em passa i es durillo. Vaig pensaant que ensopegare entre dormideta i dormideta però miraculosament em vaig mantenint en peu!! Arribem als Gorgs, on fem un esmorçar i canvi de ruta. Ara toca anar a Gallicant, fer cim, i tirar cap a Arbolí, baixar al pantà, pujar a Siurana, i baixar a Cornudella, anem fent i ens anuncien que tenim un control sorpresa, així que a l'Arbolí el Marc i el Joan ens tenen un esmoçar digne de reis!!! Carai quina currada, això crec que encara no ho he vist en cap cursa!!! Ens fotem les botes i els ho agraïm, tot i la son generalitzada que portem tots !!! Finalment tirem amb alguna enredada més però amb 13 hores de matxaque i uns 45 km a les cames, que no venen malament mai !!!!

Xavi !!!


Publica un comentari a l'entrada