Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 4 de febrer del 2009

CRÒNICA ASFALTERA

Per anar fent gana de Km i agafar ritmilllo, alguns membres de l'OT, a part de fer entrenos amb vent, neu i aigua, aixi com curses per aquestes muntanyes del senyor, també hem fet aquestes curses d'asfalt, mes curtes però força intenses.....Posant ja la mirada cap a altres curses de major calibre, en quan Kilometratge com desnivell.....Com pot ser la coneguda TRANSGANCANARIA de 125Km i des.+4000 on varis membres de l'OT ja la senten bategar als seus cors...

SANT SILVESTRE TGNA..........assistents OT: PERE, NAR6 I JO..........data: 31-12-2009
MITJA SITGES....................assistents OT: ISMA I JO..........data: 11-1-2009
MITJA GRANOLLERS..........assistents OT: PERE 1h27', ISMA 1h25', TXELL 1h59' I JO 1h23'..........data: 1-2-2009

Salut;
Marc Balaña

AQUEST CAP DE SETMANA A LA CURSA 10 KM PELS BONICS CARRERS DE LA VILA MONTBRIÓ. +info http://www.tretzesports.es/montbrio/index.html.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la gorra del Ultra Trail Aneto. Molt d'asfalt però sempre hi ha una pista que indica la superfície preferida. Felicitats a la Txell, que apart d'acabar, ÉS L'ÚNICA AMB LA CAMISETA !!!