Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.

dimecres, 15 de maig del 2013

OTs a Cursa de Vilaplana, Marxa Sants-Montserrat, Transvulcania i Penyagolosa. I un NOU REPTE!!!!

Aquest cap de setmana se'ns ha pogut veure per:

2a desbrossada: Seguiment neteja, des de zona cabretes dins aprop Mas del Fort. També hem netejat, des d'abaix pasada cova Maginya cap a cabretes. I hem acabat de netejar la Vertical, des de sortida zona bosc a mitja Vertical i tot l'acces Est, que estava tancat.

Transvulcània: Competició guanyada pel Kilian, amb 4' sobre el 2on participant. Hi vam tenir l'Enric amb un molt bon paper (i Finisher com ens té acostumats). I el Miguel Caballero va fer un molt bon 8è lloc, així com el conegut per molts Toni Calderón 41è.

Campionat d'Espanya de marxes de resistència: Hi vam tenir la presència del Marc Balaña  fent 18è de la general i 1er català en la competició. Va ser una competició dura, on hi va haver forces baixes per esgotament, fred,etc...

Cursa de Vilaplana: Bona participació OT, amb Albert Buira 7è i sense copa per 5 segons, Ester amb copa per categoria, Alexis Finisher i Charo que feia la caminada acabant en la posició 12 de la general d'aquesta modalitat. El pare del A.Buira també ha recollit copa.
Els guanyadors van ser:1er Eloi (Capafonts), 2on Mikel (Trail Tarrraco) i 3er Javier Heras (La sportiva)

Marxa Sants-Montserrat: Pere Borrell finisher en 12h30'.

Cursa Llavaneres:  Isma 5è de la general

FINALMENT, US PROPOSEM UN REPTE!!! CRONOPUJADA A LA VERTICAL ANTENES!!!