Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 7 de maig del 2013

Neteja i nova excursió Cursa dels Cingles

Aquest darrer cap de setmana, a part de tenir força OTs en diferents curses, ens vam ajuntar 10 Obridors a fer el que el nom del club indica, "obrir traces", recuperant camins, que es perden a base d'anys, creixement de vegetació,etc...

Aquest cop, hem obert una part del lloc per on transcorrerà una part de la nostra cursa, la zona de la cova Maginya i la zona que ens porta en direcció al Mas Aragones.

Allí, hem descobert i netejat una font que no surt ni als mapes. L'estem batejant amb un nom que tenim en discussió.

De la primera zona, ja podem oferir nou circuit de 6,5 quilometres i 400 metres positius (els mateixos negatius). Fins el km 4 coincideix amb l'inici de la cursa. Adjuntem track per tal que us animeu a fer el circuit i descobrir noves zones. Esperem que us agradi i en gaudiu. Ens agradaria molt saber les vostres opinions. Pròximament, entrega del segon fascicle.


Ens vam organitzar en 3 grups:
Dissabte 7-11 AM
Dissabte 9-13 AM
Diumenge 6:30-9:15 AM

Annexem fotos del comando xurrac!!!























FOTOS COVA MAGINYA:




1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana més neteja, però tot hi estàn net hi haurà molta sang en aquesta cursa!