Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 26 de juny del 2011

VOLTA A CATALUNYA A PEU I REPTE SOLIDARI ACONSEGUITS.


Crònica del final de festa segons l'AlbertB:
Eren les 14h quan la Rosa ja m’estava esperant a la sortida de la feina. Deixa el cotxe i amb el meu tot carregat fins al “tope” ple de menjar, carretera i cap a Roquetes!! Quan entrem a Tortosa, truca el Pere que va amb el Jordi (Riudecanyenc i nou fitxatge de OT!jeje) que estan ja al punt d’arribada. Un cop fetes les salutacions, ens canviem i decidim anar tots 4 amb el cotxe del Jordi fins a Benifallet, ja que ni la Tere, ni l’Albert tenen el mòbil disponible. Arribats al punt de la via verda de Benifallet, ens duem una sorpresa, ja que veiem la furgoneta oficial de la volta!!! Hem coincidit al punt exacte!! Buff!! Menys mal perquè no ho teníem del gens clar.

Un cop allí ens trobem a tota la comitiva (Albert, Tere, Xavi, família, Fèlix, UEC, Trail Roquetes, etc...) que el primer que fan es donar-nos una càlida benvinguda amb un gran aplaudiment!! Veiem que no faltava de res!! S’han fotut un tiberi i uns quants tancs de cervesa merescuda, perquè el Lorenzo apretava de debò!! Les primeres notícies és que el Xavi va sobrat! Porta un ritme que fa treure la llengua (més tard ho vam comprovar). L’Albert ens explica una mica la seva gran experiència i ens ensenya el peu, que encara que ja fa més bona pinta per fora, de dins continua el mal. La Tere com sempre contenta com un gínjol!!
Al cap d’una estoneta la foto oficial de sortida i som-hi que falta gent! El sol apreta de debò i les temperatures son molt altes. L’únic descans que tenim és quan passem per algun túnel on l’aire fresquet ens refrigera els motors. Fins Xerta tot és així, anant xerrant, coneixent gent, escoltant experiències de l’Albert, etc... Arribats a Xerta, ja ens espera una orquestra que ens fa ballar una estoneta i tiren uns quants “petards” de benvinguda! Molt bon ambient, sobretot quan diuen que anem molt bé de temps i decidim parar un ratet; moment que decidim fer les primeres cerveses a la terrassa d’un bar.
Continuem la marxa passant per algun poble més; en tot el recorregut es va introduint gent a la comitiva i cada cop són més els que ens animen des de la carretera o punts estratègics per on passem. El Xavi va fenomenal, inclús algun moment l’hem de frenar perquè arribarem al poble massa aviat!! La Tere deixa la furgo i també s’incorpora a córrer, l’Albert xerra amb tothom des de la bici. Així afrontem els últims Km’s fins arribar a l’entrada de Roquetes, finalment, després de 15 dies d’aventures, experiències, moments difícils i molts més de bons i entranyables, s’acaba l’aventura que ha mantingut a molta gent unida, i ha aconseguit més de 3000kg de menjar amb fins solidaris.
 
L’Albert baixa de la bici com pot i afrontem tots junts l’entrada al poble. És molt emotiva, tots el nens del club d’atletisme estan esperant al Puça i al Xavi, i s’uneixen a la festa. També escoltats per la policia travessem el poble fins arribar al centre. Lloc on ens estan esperant tres o quatre centenars de persones per donar la benvinguda als tres grans protagonistes d’aquesta bonica història. 
Tothom els felicita, s’obre cava, surten a la tele, fotos i l’ambient festiu comença a envoltar tots els que estàvem allí. Va ser llavors quan es van iniciar el reconeixement de tots el implicats, principalment dels tres valents. Flors, plaques, discursos molt emotius i agraïments a tothom els que han col·laborat. Especial agraïment al Trail Roquetes per reconèixer públicament la col·laboració d’OT en aquest repte de tots, quan els hi va tocar parlar amb ells.
Després de tot això va rajar la cervesa, el menjar i el que fes falta allí on ens trobaven. La gent del TR es van fotre una bona currada!!! No va faltar de res!! Com el caràcter innat de la gent de les Terres de l’Ebre. Aquesta crònica vull que serveixi d’especial agraïment a tots el que heu col·laborat el dissabte, i tots el dies que porteu treballant amb aquest projecte.
Finalment va arribar l’hora de marxar, ens despedim dels tres grans protagonistes, que molt agraïts ens donen les gràcies per la nostra col·laboració a tot el club Obrint Traça. I quan ja marxàvem, ens criden que volen que sortim a la foto oficial del Trail Roquetes, una cosa que a mi personalment em va fer molta il·lusió i és un detall més, que es suma als que faran que aquests dos clubs tinguem una especial relació en el futur. De moment ja estem compromesos a tenir representació al Km Vertical que organitzen ells, al Novembre, aneu-vos preparant escaladors d’OT que això pinta bé!! Fins aviat, que això sembla que no s’hagi acabat aquí. [by Albert.B]


 Més links d'interes:
Després de la festa, els nostres obridors ens van dir pel xat:
Albert.B: Ahir va ser un dia esplèndid!!! gràcies en gran mesura a la gent del T-R que van tenir grans detalls amb nosaltres!!! També com no a l'Albert, la Tere, el Xavi. També al Valentí per portar el menjar des de Tarragona, i a l'Armobal per fer de punt logístic als de Reus i voltants!!! També a tots els que van assistir i ajudar a la causa. Ja hem fixat calendari pel km vertical!!!



Pere: Ahir va ser un plaer compartir uns kms finals del GR99 amb els Gine's, Tere, Roquetencs, UECs i cia, i amb la Rosa, Albert i Riudecanyencs. Ah i vam portar força caixes de menjar gràcies a tothom k va col.laborar: Joan (presi), Montse i cia (Armobal), i a tothom que ha posat el seu gra d'arròs (mai millor dit), segur que hi haurà gent molt agraïda per això. En aquesta societat que ens indigna, queda esperança.

7 comentaris:

Toni ha dit...

Molt bona feina a tots!!!

Si cada dia algú fes una cosa pensant només en els altres seria més maco de viure en aquest món.

Una abraçada i un petonàs per tothom, que sou molt macos ;-)

Trail Roquetes ha dit...

Un plaer....compartir aquests dies amb els homes/dones de verd de Reus.
Ens veiem

Xavi Gine ha dit...

Moltes gracies a tots els integrants d´OBRINT TRAÇA per la vostra implicació i suport en aquest repte que al final ha tingut un final feliç, ara despres d´acabar i poder veure tota la moguda creada, nomes hem queda per la part que hem toca agrair-vos tot el que heu fet

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a tu Xavi. El teu gest de fer el relleu i acabar el repte, ens va aixecar els ànims i contniuar amb el somni que el repte era possible. Ha sigut una experiència IMPRESSIONANT.

Trail Roquetes ha dit...

Un plaer nois... fins la propera..
Salut i Cames.

ARMOBAL ha dit...

A tots els de OT a l'Eva de Castellvell i els seguidors del vostre bloc i els que han col.laborat amb aquest repte, nosaltres nòmes som un gra d´arena.
Felicitats.

Montse

kangaroo ha dit...

Hola!
Sóc en Felipe i només volia felicitar-vos pel gran seguiment i suport que heu donat a l'Albert, la Tere i en Xavi, en el seu repte de la Volta a Catalunya. Vaig descobrir el seu repte a través del vostre bloc i l'he seguit dia a dia. Enhorabona i ens veiem pels camins!