Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




divendres, 24 de juny del 2011

ÚLTIMA ETAPA DE LA VOLTA A CATALUNYA A PEU

Els protagonistes

Demà dissabte, si no hi cap imprevist d’última hora, els germans GINE i tota l’esplèndida comitiva de suport TERE & CO, arribaran a Roquetes, on 15 dies endarrera va ser el punt de sortida de la volta a Catalunya, i per tant, es tancarà la volta. S’haurà complet un somni d’un corredor que no té por als reptes i ens ha demostrat, com ell diu, “només aquells que intenten fer el que pensen, podran saber si poden fer-ho”.
Gràcies a l’esforç que ha fet el Puça de penjar les seves cròniques diàries, ens ha fet enganxar-nos cada vespre davant de l’ordenador per saber com li havia anat l’etapa. Amb aquestes cròniques, hem rigut, hem plorat, hem patit i ens hem emocionat. Ha estat com una gran pel•lícula, ha tingut tots els ingredients. Ara falta el final feliç, i pel que s’està palpant en l’ambient, la festa a Roquetes serà de les grosses. Al llarg de l’última etapa, Flix-Roquetes, s’aniran afegint amics a la comitiva. Un grup d’Obrint Traça es desplaçarà per participar en aquest final històric i fer els últims quilòmetres al costat dels protagonistes. Aprofitarem per baixar i entregar tot l’aliment que hem pogut recollir a Reus, MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS DONANTS.
Si hi voleu anar, llegiu les següents instruccions, indicades per la gent del TRAIL ROQUETES. Volem destacar el gran treball que ha fet aquesta gent de Roquetes amb la difusió i implicació amb el repte. Gràcies companys i ens veiem dissabte.
_______________________________________________________________
Trail Roquetes diu:
Hi ha molta gent que vol rebre el dissabte a n'aquests campeons:
Clubs que vingueu de fora:
A partir de les 16h30m i fins les 17h45m apròx. hi haurà gent del Trail Roquetes a l' entrada de Roquetes (Terrasses del Pub Da Vinci). Entrant a la dreta.
A l' altra banda hi ha un aparcament.
Si algú vol acompanyar els darrers km per la via verda als campeons que vingue a les 16h30m i els intentarem portar a un lloc per on hagin de passar.
Gent que vulgue estar a l' arribada:
A les 18 hores pel voltant del mercat, desprès de l' arribada anirem a La Lira on hi haurà cervesa i alguna sorpresa.
Gent que vulgue còrrer el darrer km, des de la via verda (matadero) fins al mercat:
A les 18 hores al "matadero", seu del Parc Natural, via verda.
_______________________________________________________________

ÀNIMS XAVI, ÀNIMS PUÇA!!!

3 comentaris:

ximo ha dit...

La vostra implicació, soport i evident seguiment des de la capital del Baix Camp, tampoc ha estat qualsevol cosa. És més, és digna d'especial menció i agraïment.
Felicitats.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Ximo i a tota la gent del trail Roquetes. Demà posem fil a l'agulla per la pròxima PUÇA'S QUEST......jajajaja

Trail Roquetes ha dit...

Dema ens veiem... hem fet el que hem pogut per publicitar el que creiem que era important... una volta de km i de SENTIMENTS!!!

i ens hem sentit molt recolzats per la gent d' Obrint TRAÇA i per Ximo i les seves excel·lents i adients fotos.

Gracies. La proxima PUÇAS QUEST que espere una mica.. quins nervis mos ha fet passar.. jaja.. entli