Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 25 de juliol del 2010

6a CAMILLE EXTREME Isaba

Isaba, 18 de juliol de 2010
El dissabte dia 17 d'agost la Núria i jo vam marxar cap a Isaba (Navarra) fent escala al castell de Loarre del s.XI.
Un cop a Isaba vam anar a la reunió informativa de la cursa. El diumenge a les 9 del matí s’iniciava la cursa de 31 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell positiu. Es diu que aquest és el recorregut que va fer l'ossa Camille. Els primers 16 quilòmetres eren espectaculars: senderons per sota pinars, una fageda frondosa i prats sinuosos. A partir del quilòmetre 17 la cursa començava de veritat; pujades de 800 metres en 4 quilòmetres, després 3 puja-baixes i al final un descens de 1.200 rapidíssims metres per a qui tenia força, que en el meu cas es va quedar a dalt de tot. I per rematar, 4 quilòmetres de ciment, “Buff”!

En resum, una cursa per repetir, tant pel recorregut com per l'organització. L'ambient era fantàstic ja que havia gent animant als avituallaments i fins i tot a dalt de tot! Possisió general: 106 de 254 participants amb un temps de 4h02:40.96. Estic satisfet per haver arribat amb forces i haver fet una bona cursa.

De tornada a casa, no vam poder resistitr el blau turquesa del riu Esca.



Salutacions,

Miquel Montés

2 comentaris:

JOAN ha dit...

Miquel i companyia, molt xules les fotos, però....
On és Isaba?
Quants km?
Desnivell?
Resultat?
Cursa aconsellable?

JOAN ha dit...

Merci Miquel.

La camiseta OT rodejada de paisatges verds encara queda millor.

Salut