Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




divendres, 16 de juliol del 2010

TRET DE SORTIDA "EHUNMILAK"

Avui divendres, a les 6 de la tarda, tret de sortida de la EHUNMILAK, o dit d’una altra manera, LES 100 MILLES DEL PAIS VASC, amb un desnivell aproximat positiu de 11.000m!!!. Temps màxim 48hores. L’equip d’obridors que afrontarà aquest repte, ens ha fet arribar aquesta foto de grup. A més, representa la primera foto de grup amb la nova equipació. Segons ens ha dit l’equip de suport, ens mantindran informats del transcurs de la cursa. Esperem notícies i molta sort a tots!!!

7 comentaris:

JOAN ha dit...

En aquesta terra tan verda sembla que aneu de camuflatge, per agafar els rivals desprevinguts i axasu al canto. Sort a tots i al Roberto que no surt ala foto.

JOAN ha dit...

Resultats del km 20:
Marc (21)
Roberto (124)
Enric (126)
Txell (174)
+info
http://www.ehunmilak.com/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=56&Itemid=55&lang=eu

JOAN ha dit...

KM 77 I 95. MOLTS DUBTES¿¿¿???¿?¿??
MARC KM77??? KM95 13H42
ENRIC KM77 15H45 KM95 20H04
ROBERTO KM77 15H45 KM95 ???
TXELL KM77????

JOAN ha dit...

Notícia del FACEBOOK del Marc segons el seu equip de suport. KM 98 7ena posició. AUPA MARC!!!!

JOAN ha dit...

Comentari de L'Anna (equip suport del Marc) al Facebook:

"Ei!!!el marc acaba d passar pel km 134!!!Esta molt b! I content! Adolf l,hi ha agafat hipotermia i l,han hagut d pendre amb ambulancia.... El marc va 4rt!!!! Animo MARC q ja només et queden 33 km!!!!"

JOAN ha dit...

20:15 LA CORRESPONSAL A EMULHLIAK DIU:
"El Marc ha passat pel km 155 a les 19.50, està bé tot i que té els quàdriceps molt carregats i les baixades li costen molt i pateix força...s'ha untat totes les cames de radiosalil i a continuar que això ja es seu!!!!!Ja només li queden 12 km...no creiem que pugui passar al tercer ja que esta prou carregat...pero una q...uarta posició es més que una victòria en una cursa d'aquest nivell.
Venga Marc que això ja es teu!!!!!!!!
Us informaré de l'arribada!"

Gràcies Anna i Marc apreta lo forat del cul que ja es teu!!!!

Davidph ha dit...

Enhorabuena Marc, Txell, Enríc y Roberto por esta hazaña que habéis logrado. Muchas Felicidades!!!!! esperamos vuestras crónicas con muchas ganas!!!!