Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.

dilluns, 1 de juliol del 2013

Ronda dels Cims i Resum Batalles OTs darrer més

Si algu es pensa que amb el final de la primavera i l'entrada de l'estiu, el Obrint Traça ens hem quedat aturats...esteu ben equivocats!!!

Anirem de recent a més antic:

El cap de setmana del 21 al 23 de juny, vam tenir al Enric a una de les curses més dures que es hi ha pel voltant, la Ronda dels Cims, a Andorra.
170 kms i +13000 de desnivell ho diuen tot.
Més de 300  valents a la sortida, i menys de la meitat a l'arribada, i entre ells el nostre Enric, que va superar totes les dificultats, peus llagats a mitja cursa, pluja el primer dia, etc....

Marc 8è, Edu Finisher, Bego Finisher

Pujada a Miramar (9 juny): Cervatillo i Miquel M. en dura batalla fins al final, on van quedar un a pocs segons dels altres. Top 25
Btt Espluga: Mar Finisher.

Emmona:
 Ramunet, Riudecanyenc
Riudecanyenc va acabar amb un molt meritori 24e lloc i això que ser Finisher ja es tot un exit!
Ramunet es va tenir que retirar quan ja portava molta batalla. Segur que això li dona forces per properes batalles.