Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dissabte, 24 de novembre de 2012

1a CURSA DELS 2 CIMS DE QUEROL

 
 
 El Joan ens relata:

Després de gairebé un any sense competir ja tenia ganes de penjar-me un dorsal. Últimament havia enllaçat una quants caps de setmana amb entrenus matinals de qualitat, com aquest de Capafonts. Vaig observar que havia recuperar una mica la forma i justament em trobo el Ramunet i em parla d’una cursa a Querol. El fet de ser una zona que no conec, un preu d’inscripció molt just i les ganes de competir, van fer que no m’ho rumies massa i m’inscrivís.

La cursa, un 10. Molt ben organitzada, unes muntanyes molt guapes, circuit molt ben marcat, controladors abundants, butifarra, una bossa del corredor completa, en definitiva una primera edició difícil de millorar. Segur que amb la feina així, els hi queden molts anys de cursa.

Un punt en contra per mi, és l’ascensió al primer cim, que son 9 km per pista. No em conec la zona i no sé si hi ha alternativa. Però la baixada compensava, i molt. Ens vam obsequiar amb un senderó acabat de sortir del perruquer pel mig del bosc i força tècnic. A més al final havíem de creuar dos vegades el riu Gaia amb l’aigua pels genolls. Natura en estat pur. Vaig xalar moltíssim.

Cursa 100% aconsellable.


Arribada del Ramu, en la posició 14. Enhorabona company.

Al fons la meva arribada. Al primer cim vaig atrapar a la primera noia. Al portar un ritme semblant al meu, vaig decidir acompanyar-la la resta de cursa. Felicitats Ivet.
De tornada, vam parar a saludar a un GRAN amic nostre que viu per la zona


Vídeo de la cursa. Al minut 2:08 veureu com el Ramunet ens ensenya com menjar un bon entrepà... :-) 

3 comentaris:

Arnau ha dit...

La tindrem en compte per la propera edició. Vosaltres que te iu més experiència podriem fer una trobada o un xat per fer un calendari de curses que no ens podem perdre.

Per cert, jo sempre vaig tard, felicitats als dos obridors!!!

Pere ha dit...

Felicitats als 2!
I en especial al Joan k feia temps no et veiem amb pitrall!!!
Ben retornat a la competició!

Lola Steiner ha dit...

Ha guanyat una Ivet? Això és un senyal!!

Enhorabona a tots dos!