Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 30 d’abril de 2012

RIUDOMS LA MOLA RIUDOMS 2012

Aquest cap de setmana va tenir lloc a Riudoms la 10a edició de la Riudoms la Mola Riudoms. Tot i venir d'un dissabte plujós, el dia va ser espectacular. Ni un sol núvol i una temperatura força agradable. I el més important de tot: El vent es va quedar a casa veient la TV, perquè fins i tot els ventiladors van romandre aturats.

El resultat pels OT, també va ser immillorable:

Narcís Domingo........................... 5:30:12
Jordi Merino (riudecanyenc).......... 5:45:08
Antonio Buqueras........................ 5:49:27
Xavier Aguiló.............................. 5:57:02
Marc  Balañá............................... 6:10:00 *
Mar Alsina.................................. 6:39:20 (i segona noia !!!!)
Ricard Martínez ...........................8:44:00
Eva............................................ (pendent informe temps, però finisher)**

U.F.O's ***

* lo del Marc és per punxar-te i no treure't sang...el dia abans va fer 70km i 1500d+ , acabant 10é al Trail BCN en 8h30' !!!!

** amb una llebre de luxe, el Marcel !

*** segons ens han explicat, hi va haver una sèrie de fenòmens paranormals de color verd, entrenant per la zona de la travessa. Mirarem de fer una investigació més seriosa per saber si finalment es confirma que un tal Pere, Albert... s'amagaven entre el romaní i la pedra vermella...

De moment només tenim la crònica del Narcís. Esperem la de la resta de participants. Ah ! i fotos, que pel que sembla tothom anava tan capficat per acabar que ningú feia fotos !

Enhorabona a tots/es !+ fotos del Ramon Ferrer
Publica un comentari a l'entrada