Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 10 de novembre del 2010

i aquest cap de setmana cap a la .....

Marató Costa Daurada

El Club Runnersworld Tarragona conjuntament amb Running Solutions i PortAventura, i amb la col·laboració dels Ajuntaments de Cambrils i Salou, Turisme Cambrils, Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, la Diputació de Tarragona i la marca esportiva Nike, tenen el plaer d'organitzar la primera Maratón Costa Daurada.

Una atractiva Marató amb arribada i meta en el parc temàtic de PortAventura, recorrent el passeig marítim de Cambrils i Salou. Un circuit ràpid i pla, on els corredors més exigents podran posar-se a prova en els 42.195 metres.

Conjuntament amb la MCD se celebrarà la primera carrera de 10K Costa Daurada, que recorrerà part del circuit de la Marató.

Com amfitrió de la MCD tindrem a un dels millors corredors de tots els temps, Martín Fiz. El dissabte 13/11/10 en la fira del corredor realitzarà una roda de premsa (19-120h) i el diumenge 14/11/10 disputarà amb tots els corredors la competició dels 10K.

El pròxim dia 14 de Novembre us esperem en la línia de sortida i que gaudiu tots d'aquest gran esdeveniment esportiu.

Runnersworld Tarragona

1 comentari:

Pere ha dit...

Molts anims als OTs que participeu, de moment he vist 3 inscrits!!!
I osti 120h de conferència, pobre Martin!!! jajaja (es broma, un error tipogràfic :-P )
Per cert, polemica per la maratò amb l'ajuntament de Tarragona, no l'han volgut recolzar i ara en volen fer una ells. Minut 21:28'' de l'audio:
http://www.catradio.cat/audio/482461/Tot-Tarragona