Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 5 de setembre del 2010

2a CURSA DE MUNTANYA D'ALFORJA [14,5KM D+575m]

Avui esmorzar típic de la casa i cap amunt. Ja estem a la penúltima cursa del circuit Baix Camp, que es comença a fer llarg, i es que fer totes les curses és dur. Arribo al poble i trobo molts amics i coneguts. De OT estan Toni, Miquel, Marc i Mar, del Borges Prim, Biel i Pàmies, del Llop Joan Carles i Sergi Cases, i Juanfran del Costa Daurada, així com del C.A.Tarragona.
Anem a la cursa, donen la sortida i surto a 2ona fila i comença una pista de les que m'agraden, anant pujant sense pausa, vaig avançant corredors, fins que arribo a l'alçada del Biel, junt amb un noi que s'estrena en curses de muntanya. Just arribar el Biel em fa un atac, s'escapa una mica, però jo al meu ritme constant el torno a agafar, d'aquí a dalt seran uns quants els atacs del Biel, i just arribar a Puicerver, serà el jove qui s'escaparà a l'alçada de l’avituallament, però amb el ritme del Biel baixant allí volem, el passem i el deixem enrera, atacs i més atacs del Biel. A falta de 3km el Biel es torça el peu, però poc i seguim de tu a tu. I al darrer km m'ataca, jo no tinc canvi, i sols puc mantenir la distància que finalment serà de 5 segons. Arribant 6è, i trofeu cat. La Mar també recollirà copa de 4rta general. I la resta de OTs tb fan molt bon paper, Marc 12è, seguit d'aprop del Miquel i no gaire enrera del Toni.
Després llonganissa seca, entrepà i beguda, i samarreta tècnica nocturna.
Per cert, algú va dir que puntuaven sols les millors 5 curses..., que llegeixi el reglament on queda clar que puntuen totes i que s'han de córrer un MINIM de 5 per optar a la general i de 4 per optar als premis per categoria. Les coses clares.
Salut [by Pere]

Classificacions i + info


6 comentaris:

JOAN ha dit...

Felicitats Pere i a tots els OT's pels resultats, no és fàcil penjar-se el dorsal la setmana més calorosa de l'any. Fer tot el circuit té molt de sacrifici i mèrit. A per l'última que ja s'acaba.
Em sembla que aquella nit vas somiar amb el Biel. El pròxim dia porta't la destal.....jejeje

mar ha dit...

jo hem vaig quedar sense llangonissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tenía que haber corregut més, al arrivar jo ja no n'hi havien!!!

Toni ha dit...

Si Mar, les secallones van volar aquesta vegada no vas ser tan ràpida com amb els pebrassos ;-)

Pere a l'última cursa del circuit no val fer presoners amb la destral a les dents i qui et vulgui avançar ZACA!!!

Pere ha dit...

Joan,poder jo vaig somiar amb el Biel,però ell tb amb mi,q cada cop q s'escapava em tornava a tenir alli a la poca estona,llastima km va faltar tenir la destral mes afilada

MARC ha dit...

MAR T'ESTIMO, A LA FOTO SURTS DE PUTA MARE !!! CAÑONA, CAÑONA ...

mar ha dit...

marc; estàs com un llum!!!!!!!!!!!!!!