Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 27 de juliol de 2010

CURSA DE CAPAFONTS [9,6km D+350m]

La Mar ens relata:
Després d’haver treballat tota la nit arribo a casa, hem fico al llit mitja hora i d’en peu per anar a Capafonts, a per la mini-cursa, de fet sense cap ganes de fer-la, l’únic repte d’avui es acabar-la com sigui per poder puntuar pel circuit.
Arribem allà el Marc i jo i ens ajuntem amb el Miquel, Txell, Xavi i en Pere, a les 9:30 donen el tret de sortida i tots correm amunt. El Marc fa una esprintada i es col•loca davant de tot passant a tot el grup de Borges Trail inclús a bons atletes dels Ploms, al•lucinen!!!!
Seguidament s’espera a que arribi la Tortuga, buffff la primera pujada d’asfalt perdo l’única pistonada que em queda i passo els 8 km restants com puc, per cert, el recorregut bastant que desitjar,,,,,, amb els indrets bonics que hi han per aquesta zona, i ens fan anar per pista !!! No veig la bandera que ens va dir el Presi del club que havia col.locat dalt d’un turonet, de fet és que no veia ni el terra, si es que….quan el cos està cansat no respon de cap manera, en fi…Espero que la pròxima pugui dormir per la nit i disfrutar de la cursa com he fet fins el dia d’avui, fins la pròxima compis!!!!! [by Mar]

Classificacions

1.- Sergi Casas.....35'38''
.
9.-Pere.....39'17''
18.- Miquel.....41'48''
27.-Xavi.....43'06''
108.-Mar.....56'15''
142.-Txell.....1h08'
Publica un comentari a l'entrada