Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 19 d’abril del 2010

11/04/10 MARATÓ DE LA FAGEDA [42kM D+2060m]

Un cop més el Marc ha fet de les seves. El passat diumenge 11 d’abril es va presentar a la Sénia per participar en la marató de muntanya de la Fageda, prova puntuable pel campionat de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre. El que havia de ser un entrenament de llarga distància es va convertir en una cursa voladora aconseguint una fantàstica 9a posició i un temps de 4h 13m.

Classificacions i web cursa

El Marc ens relata:
El passat diumenge 11 d'Abril vaig participar a la Marató de Muntanya de la Sénia, que al igual que a la Marxa de la Selva, l'objectiu no era anar a per totes sinó fer un entrenament de volum de qualitat a bon ritme.....La veritat es que la idea inicial era de fer aquesta marató amb l'equipació ULTRA.... es a dir, bastons, camel de 2-3kg, etc...Per anar habituant el cos....Però tenia ganes de córrer i finalment vaig decidir treure les peses d'aquesta setmana i incorporar series en pujada entre setmana, com entreno fort...., per a no anat tan carregat de cames a la marató....Doncs finalment la vaig disputar, conscient de que no era el dia ni l'hora de que les coses sortissin millor.....A la cursa hem vaig trobar bé, ritmes ràpids i de menys a mes com sempre passant a 3 corredors en els últims 5Km i arribant 9º a meta molt sencer i content de les sensacions obtingudes després de recórrer 42Km amb 2060D+. [by Marc]

+ crònica del Marc


NOTA: Tenim les cròniques de la cursa d'Almoster al forn, a l'espera de guarnir-les amb les fotos. +info