Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 31 de desembre del 2009

SANT SILVESTRES 2009

Aquest any, amb solidaritat amb els polítics, per no fer una única cursa de Sant Silvestre i tenir problemes amb el nom de la cursa s’han creat dos curses, una a Reus i una a Tarragona. Espero que no ho preguin d’exemple i acabem amb dos aeroports i dos vegueries.

Deixem que els polítics es barallin, i així els problemes del país queden en segon terme, i nosaltres parlem de lo nostre.

Efectivament aquest any tenim dos Sant Silvestres a tocar de la porta de casa. Una manera molt divertida d’acomiadar l’any i fer gana pel sopar. Segur que es retrobaran moltes cares conegudes i es podran recordar moltes batalles i batallites de l’any que deixem. Així que ja ho sabeu, aquest any a Reus i Tarragona ens trobareu.

Sant Silvestre Reus

Sant Silvestre Tarragona

FELIÇ 2010 i que pugueu complir tots els vostres propòsits.