Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 21 de desembre de 2009

ENTRENU MUNTANYERU DIA DE NADAL, FUM, FUM, FUM.

24/12/09: RESOLUCIÓ:
Desprès de tota la nit fent el recompte de vots, podem anunciar: "Lo poble ha decidit que l’entrenament de Nadal es realitzi a VILAPLANA".

ENTRENAMENT NADALENC 25 DESEMBRE.
Lloc: Casal de Vilaplana
Hora: 9 del matí
Observacions: Penseu en portar un detall nadalenc a l’equipació. Si és de GORE-TEX® millor. La sortida es realitzarà tan si plou com sinó plou. No hi ha qui ens pari.

21/12/09 ANUNCI:
Aquest any farem la segona edició d’aquest entrenament nadalenc. L’objectiu és cremar 1.350 Kcal per fer lloc al dinar que ens espera (sopa de galets, canelons, capó, torrons, neules, polvorons i litres de cava).

Primera edició 25/12/08: Vilaplana-Mussara

L’excursioneta consisteix en una ruta de 2 hores aproximadament, per alguns dels nostres circuits d’entrenament estiuencs amb caire festiu. Com a novetat d’aquest any, serà obligatori portar algun detallet nadalenc a l’equipació, a veure qui és el més original.

Inscripcions: La participació és oberta a tothom que vulgui venir, quants més siguem, més riurem. Apunteu-vos als comentaris del present article.

Hora: 9 del matí.

Lloc: Amb això, els organitzadors, tenim una discussió i hem decidit aplicar una eina per aquestes ocasions, “la democràcia”. A la dreta trobareu una enquesta on podreu fer el vostre vot, COLLDEJOU o VILAPLANA. Un dia abans de l’entrenament, anunciàrem quina és la seu guanyadora.

Publica un comentari a l'entrada