Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 21 de desembre del 2009

ENTRENU MUNTANYERU DIA DE NADAL, FUM, FUM, FUM.

24/12/09: RESOLUCIÓ:
Desprès de tota la nit fent el recompte de vots, podem anunciar: "Lo poble ha decidit que l’entrenament de Nadal es realitzi a VILAPLANA".

ENTRENAMENT NADALENC 25 DESEMBRE.
Lloc: Casal de Vilaplana
Hora: 9 del matí
Observacions: Penseu en portar un detall nadalenc a l’equipació. Si és de GORE-TEX® millor. La sortida es realitzarà tan si plou com sinó plou. No hi ha qui ens pari.

21/12/09 ANUNCI:
Aquest any farem la segona edició d’aquest entrenament nadalenc. L’objectiu és cremar 1.350 Kcal per fer lloc al dinar que ens espera (sopa de galets, canelons, capó, torrons, neules, polvorons i litres de cava).

Primera edició 25/12/08: Vilaplana-Mussara

L’excursioneta consisteix en una ruta de 2 hores aproximadament, per alguns dels nostres circuits d’entrenament estiuencs amb caire festiu. Com a novetat d’aquest any, serà obligatori portar algun detallet nadalenc a l’equipació, a veure qui és el més original.

Inscripcions: La participació és oberta a tothom que vulgui venir, quants més siguem, més riurem. Apunteu-vos als comentaris del present article.

Hora: 9 del matí.

Lloc: Amb això, els organitzadors, tenim una discussió i hem decidit aplicar una eina per aquestes ocasions, “la democràcia”. A la dreta trobareu una enquesta on podreu fer el vostre vot, COLLDEJOU o VILAPLANA. Un dia abans de l’entrenament, anunciàrem quina és la seu guanyadora.

22 comentaris:

Joan ha dit...

Començo la llista:
- Joan

Com que sóc el primer en votar, el meu vot no és secret, així que faig una mica de candidatura, VOTO un clàssic per recordar els molts dimecres passats, LES TOSQUES.

Jabalee ha dit...

COLLDEJOU a tastar neueta!!!! Això és una dictadura!

LO MARC ha dit...

COLLDEJOU, mariconades les justes.
Circular amb neueta Colldejou-Mola-Coll guix-Colldejou....Si anem be de temps i la neueta acompanya, no es descarta ascenció direcció Llaberia desde el coll del Guix !!!

LO MARC ha dit...

NOTA: ALS CHINOS HI HA FOLRES POLARS INTEGRALS DE PARE NOEL A 3,5€ !!!!

Joan ha dit...

De dictadura no en volem, ja n'hem tingut prou.
Segons les urnes, de moment, 50%. A buscar votants pel porta porta, a veure qui guanya.

kings ha dit...

Per mi la mola que es molt guapa, i aquesta vegada aniré preparada pel fred....

Akane Tendo ha dit...

Osti, quina putada no tenir a la familia aqui a la vora! L'Ivan no vindrà, que Madrid queda lluny. I jo, mira lo que te dic, si no m'emborratxo massa la nit anterior i em gestiono be a la meva germana, vindré!

oe oe oe oeeeeeeeeeeee!!!!!

Lola Steiner ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jabalee ha dit...

Akane, has de venir, i que vingui la teva germana, anirem de tranquis, i has de votar a la MOLA que encara no ho coneixes, hem de guanyar al Joan, buscaré adeptes on faci falta!!!! jajaja!!!!

VOTA "MUSSARA" ha dit...

Heu de votar LA MUSSARA, estic amb negociacions amb la mare de l'Isma per la xocolata al refugi. Encara que si es tracta de cremar kcal, no sé si és bona idea la xoco.

roberto de la peña ha dit...

A mi lo de la mola me motiva mucho, pero lo del chocolate no se hay esta la cosa, un chocolatito caliente en la mussara da muchos puntos a esta iniciativa

Plataforma ENTRENU A VILAPLANA ha dit...

Minut 33 de la primera part:

COLLDEJOU 8 - VILAPLANA 3

Demà avisarem a l'ajuntament del poble pq faci un prego i tots els habitants entrin al bloc per exercir el seu vot. La remuntada serà del tipus barça.

Partit SERRES DE LLABERIA ha dit...

Jo portaré xocolata desfeta per tots a la furgo i l'aparcaré a dalt el coll del Guix i faré tipus aviruallament.
Encara hi ha neu, aixi que prepareu-vos.
Tinc a la reserva molts vots ocults i perdues de vots per correu amb desti Vilaplana.

Narcís ha dit...

quina por que em feu !!!! jo optaria també per les Tosques..menys cotxe, més fàcil accès... i si a més hi hagués xocolatada...vaja rodó !! però si fem això per treure kcal i amb la xocolatada guanyem més de les què perdem pel matí i després hi sumem la sopa de galets (lleugereta) una mica de peixet + turronets + ...bufffff

OBSERVADORS INTERNACIONALS ha dit...

Ens sembla que comencen haver irregularitats en aquestes eleccions. Pròximament arribaran els cascos blaus per inspeccionar i controlar els col•legis electorals.

Joan ha dit...

Opino el mateix que el Narcís, Vilaplana està més a prop i segur que no la liem. Inclús tindrem temps per fer una birra. El dia 25 arribar tard al dinar = PELIGRO DE MUERTE. Si voleu experimentar, tocar neu i no jugar amb foc, jo ho deixaria pel diumenge 27.

Narcís ha dit...

jajjajaja...molt bo això dels observadors !!! he provat d'entrar i anar votant per anivellar resultats!! m'heu pillat !!

ah! i per qui vulgui experimentar, que vagi pels voltants del Camp del Barça qualsevol dia a la nit...

a veure què acaba decidint el consell !!

Per Nadal cada ovella al seu corral ha dit...

Carai, que la Mola o Serra de Llaberia la tinc més experimentada que les Tosques, però que dieu!!!! Circuits de 2h maxim i fent cafe i xocolata. Puja a Montredon, baixa a Colldejou = 1h30, 2h a ritme mes ligth!!! Sino hi ha neu anem a fer el paripe a les Tosques!

Malalt inclòs pel Nadal ha dit...

A Colldejou anirem i un gallet ens paparem!!!! I vindràn gallines amb sabates salomon a pujar dalt del cim!!!

Narcís ha dit...

votacions 1636, participants 14 !
i només es podia votar una vegada per persona oi ?

No us passeu, no us passeu, que ja em veig menjant la sopa de Nadal amb una palleta...i a veure qui m'explica com fer passar un galet de 3 cm x 3 cm amb pilota de carn inclosa per dins !!

SIGNAT: un pollastre indultat.

Plataforma VOTEM VILAPLANA ha dit...

Com que demà no es pot fer campanya electoral, realitzarem l’últim míting per acabar de convèncer als indecisos.

Motius per votar Vilaplana:
-Per proximitat, segons la via Michelin Reus-Colldejou 32min, Reus-Vilaplana 19 min. Considerant que són 2 viatges això és molt de temps. A l’anada podrem dormir més i a la tornada no hi haurà tant de risc d’arribar tard al dinar.
-Els habitants s’ho mereixen, a l’estiu han de suportar les nostres corredisses pels carrers del poble, i a vegades amb guerra d’aigua dels bidons. A l’hivern amb les frontals espantem els gossos i tots, absolutament tots, es posen a bordar a la vegada.
-Amb tantes hores passades ens coneixem més les pedres del camí que el passadís de casa, també elles, “les pedres”, es mereixen una visita en un dia tan assenyalat.

Espero que ja tingueu més clar el vostre vot.

Us faig memòria que heu de portar alguna cosa de Nadal amb l’equipació.

Demà a la tarda publicarem els resultats un cop realitzat el recompte de vots.

VILAPLANA ha dit...

LLOC: VILAPLANA
HORA : 8:50 del matí
SORTIDA : 9:00

Decisió final qui vulgui ja sap!!!!!