Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 17 de novembre de 2009

SETMANA DEL 16/11/09

Aquesta setmana estem tots escampats.

1.- EXPEDICIÓ TOUBKAL O-T 2009. Un grapat d’obridors han agafat l’avió de l’aeroport de Reus per anar a fer el cim del Toubkal (4.165m, Serralada de l’Atles, sud del Marroc). L’intent de cim serà aquest dijous. Us deixo l’enllaç del reportatge que van fer al TEMPS D'AVENTURA sobre aquest mític cim. Anirem informant de les novetats i esperarem amb ànsia les cròniques i fotografies.2.- Algun locu, quan torni del Toubkal, té previst anar diumenge a la Cursa de muntanya del Castell de Burriac (Argentona).


3.- Altres aniran a la Cursa de Muntanya i Orientació de la Serra de Miramar al coll de l'Illa.4.- I altres faran lo de sempre, mantenir lo morenu de les cames, o el que és el mateix, practicar la disciplina tan escoltada per nosaltres “SI JO NO ENTRENU MAI”.

Molta sort a tots.

Publica un comentari a l'entrada