Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 30 de novembre del 2009

MITJA MARATÓ DE TARRAGONA 2009

Un gran nombre d’obridors ens vam presentar en aquesta cita que ens serveix per fer el canvi d’armari de muntanya a asfalt.
Amb 2.000 persones a la sortida era impossible de veure’ns tots, i gràcies a l’equipament O-T, durant la cursa t’anaves trobant membres de l’equip, i si les pulsacions t’ho permetien, feies petar la xerrada. També moltes cares conegudes, algunes molt pròximes de passar-nos l’estiu compartint batalles i d’altres molt enllorades i ben retrobades a causa de les temudes lesions.

Obridors a la foto; Enric, Montse, Txell, Marc, Mohamed Fabregat, Tania, Mioses, Joan.
Obridors fent sèries d’escalfament durant la foto; Antonio, Roberto, Jordi C., Adolf, Pere, Toni.

A falta d’un fotògraf oficial O-T, adjunto les fotos que he trobat pel Picasa amb obridors en plena batalla. Si en teniu o en trobeu més, si us plau, envieu-nos-les.

Classificació general

Classificació per clubs

2 comentaris:

Jan-lee ha dit...

Com sempre el Xavi és qui més camera xupa. Lo més estrany, és que jo em vaig enganxar com una paparra al seu costat i no surto a cap foto. A veure si la meva mitja ha estat un somni............a no que tinc una armilla al capçal del llit.....jejejeje.

Jan-lee ha dit...

HE AFEGIT LES FOTOS DE LA MONTSERRAT I EL TONI. ARA SI QUE TENIM DOCUMENTS GRÀFICS AMB OBRIDORS EN PLENA BATALLA.