Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 25 de març del 2013

X MARXA DE LA SELVA

Aquest any ha estat la primera edició de la marxa de la Selva Muntanyes de Prades on hem col·laborat amb l'organització C.E. Aritjol.
La nostra col·laboració ha estat, en controls, marcatge i desmarcatge, proposta de noves traces i entrenus per registar la ruta al GPS.
Vist de dins, podem afirmar que hi ha molta, però molta feina al darrera d'una cura com aquesta o hi ha gent que s'involucra molt i gràcies a ells, la marxa és una realitat. Destacar en aquest sentit l'ERNEST, tot i estar lesionat s'ha marcat gairebé tot el recorregut i ha participar en l'equip escombra desmarcat tot el traçat.

L'equip escombra.
Per l'any que ve seguirem treballant, a veure si es possible millorar-la. Intentarem buscar noves traces per ensenyar-vos els millors racons dels nostres muntanyes.

Gràcies a tots els col·laboradors, als participants i felicitats als finishers obridors que van fer unes grans marques.

Us deixem un recull de les fotos del seguiment whatsapp que vam fer.






Participants arribant a la Selva (Foto: Xavier Capdevila)
Fotos de la primera hora del Pere.R i Ester

Fotos del Pepe Casanovas

Fotos del control de la nocilla "Els Cogullons" de l'Anna Gispert

Fotos de l'arribada del Pere Borrell

Crònica i fotos del bloc 4POTES