Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 11 de setembre del 2011

LA TXELL FINISHER DE LA TRANSALPINE-RUN 2011

Ahir, la Txell va finalitzar el seu gran repte d'aquest any, la Gore-Tex Transalpine-Run, prova de 274km i 15.436D+ en 8 etapes, creuant els Alps des d'Alemanya fins a Itàlia. 


MOLTES FELICITATS!!!!!


L'equipassu (Lourdes-Txell-Elvira-Txell Llinas)

Classificació final equip feminas:
1. TEAM SHETTLETROT                  Gordon Claire          Maxwell Fiona           34h40m
...
19. TRAVESSA TEAM                     Llinas Pons Meritxell  Martinez Soriano Lourd  53h41m   
...
23. TEAM STRAWBERRY FLOWERS           Carrasco Reyes Elvira  Marti Meritxell         55h22m 
 
i de una "GRANDE" a una "MAS GRANDE"...

TOR DES GEANTS

Avui tret de sortida d'aquest prova d'ultrafons. Els números son semblants a la Transalpine, 330kM i D+24.000m però amb una gran diferència, en comptes d'etapes és amb la modalitat "últim maricon", és a dir NON STOP amb un temps màxim de 150 hores. En aquesta prova qui dormi menys i corri és gunanyarà.
Tenim dos superguerres a la línia de sortida, MARC (nº290) i l'ENRIC (nº417). Aviat actualitzarem el blog per tal de fer el seguiment de la cursa

2 comentaris:

JoanBq ha dit...

Felicitats Txell i a totes les flowers!!!!. L'any passat ja ens vau demostrar que podeu aconseguir grans reptes, com les 100Milles d'Himàlaia o ahir, la Transalpine. Quina en teniu pensada per l'any que ve?????, propostes la Ronda dels Cims per equips, La Diagonale de la illa de la Reunión....

Anònim ha dit...

Felicitats Txell & Cia! Sou unes maquines q no falleu mai!
A seguir així,i ara a celebrar l'exit!
Salut!!!
Pere