Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 26 de juliol del 2011

SOPAR DE FINISHERS I AMICS DELS CARRASCLETS

El passat dimecres dia 13 de juliol, els Carrasclets i un gran nombre d'amics ens vam ajuntar per fer un sopar per celebrar la finalització del repte "Ruta del Carrasclet" aconseguit el passat mes de febrer. 

Recordem que aquesta ruta és el PR-C88 de Capçanes a Reus amb 77km i un grup d'Obrint Traça, del Trote Extrem, del Borges Trail i de la UEC Tortosa vam aconseguir finalitzar amb 13h45m. 

Per motius d’agenda i sobretot de mercandashing s'ha retardat la data de celebració fins l'estiu. Vam aprofitar la festa per fer entrega dels obsequis de FINISHER. En aquest cas, la barretina Carrasclera, amb el color característic del vi.
Per la segona edició, febrer 2012, haurem de preparar un tràiler de barretines ja que el track ha tingut més de 2.000 visites...jejeje

Accés a la crònica, per refrescar-vos la memòria.

PD: Us presento al nou obridor, AlbertBP. Possiblement un futur Carrasclet. De moment ja té la camiseta Carrasclera. Moltes Gràcies. (Joan)
PD: Dels 11 carrasclets, 5 van participar a la Ronda dels Cims [170km] de l'Andorra Ultra Trail, amb diferents sorts. Agrair el gest del Paco (UEC Tortosa) que 30 minuts abans de ser finisher i amb gairebé 45 hores de batalla ens va escriure aquí al blog anunciant que un carrasclet estava a punt de ser finisher a Andorra. Gràcies company.


ANÈCDOTA:
Malauradament el PR-C88 està una mica deixat. Al llarg de la ruta, de quan en quan, es van trobant ressenyes. Fa molts anys a Reus hi havia un pal indicador de la ruta, però ja fa temps que va desaparèixer. Aquesta setmana he vist que on hi havia aquest pal (xamfrà Avda Comerç amb Camí Pedrera del Coubi), han podat les plantes de la paret i han deixat al descobert una pintura de la ruta. Per tant, ja tenim un punt oficial per ubicar l’arc d’arribada per la pròxima edició.