Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 11 de maig del 2011

ENTRENU PER TARRAGONA

Últimament els obridors no tenim res a dir i sembla que les nombroses cròniques que diuen estan a forn tenen algun problema i no arriben al mostrador de la pastisseria.
Per fer una nova entrada al bloc i intentar ressuscitar-lo, us comento l'entrenu que vaig fer ahir per Tarragona. Vaig baixar a la zona de la Inma aprofitant que ella està a la TITAN DESERT. No us asusteu, no com a participant sinó com guanyadora de la plaça d'acompanyant i seguiment de la cursa. Molta sort a l'equip Tarragona 2017 que està participant en aquesta cursa.
Referent a l'entrenament, he de reconèixer que la zona del Pont del Diable és fantàstica per fer el cabra, amb molts senderons intercomunicats que et permeten anar variant de circuit. Pel meu gust li falta desnivell però també et permet entrenar els ritmes de creuer que a vegades els escaladors tenim oblidats.
La ruta que us proposo surt del Port Nàutic, Serrallo, Parc del Francolí, Pont del Diable, Ermita del Llorito, Cementiri, vall de l'Arrabassada, Platja del Miracle, Port Nàutic. El recorregut té 3 zones, una inicial, Parc del Francolí, ideal per escalfar, una zona tècnica al Pont del Diable amb molts tobogans que et fan suar la camiseta i una zona final, el Llorito i Arrabassada, amb pistes asfaltades per agafar ritmes. Espero que us agradi la proposta i a veure si els obridors trenquen el vot de silenci i ens expliquen les nombroses curses que estan fent [by JOAN].

Track