Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 15 de maig del 2011

4 FOTOS DELS FESTIVALS DEL CAP DE SETMANA



11 comentaris:

JOAN ha dit...

Felicitats a tots, volem cròniques, encara que siguin de 4 ratlles. Necessitem informació!!!!
AlbertB, com es possible que et perdis i ja t'hem fet un curs accelerat de tots els camins de la zona?....uuufff que has agafat el track de "cames amb olor de romaní"...jejeje. Per cert, dissabte vaig fer matinal rastrejadora per Vilaplana, i he trobat un camí IMPRESSIONANT. El millor que he vist. Ja informaré quan el faci públic. A descansar i a recargar les piles per la pròxima batalla. Salut

Pere ha dit...

Ahir bona matinal a Vilaplana amb força colors verd d'OT i vermell del Borges que tenen nou fixatge volador Nosaltres tambe i ja el coneixiem: El Miquel que esta volador i avui ha fet top ten La resta em lluitat i hem fet el que hem pogut q no es poc,Albertb s'ha perdut una mica,jo m'he sentit fluix.Roberto lluitador com sempre i l'Essio que anava a fer-la caminant,ha acabat fent la cursa corrent amb la Rosa (xicota de l'Albert q ha fet 14a,per un lloc no s'ha emportat el dinar x 2 persones)
Salut!

Enric Terri ha dit...

felicitats a tots els que heu estat a Vilaplana, que s'estengui "la marea verde"!!!
Nosaltres hem pillat de mala manera al Garraf, l'últim tram baixant per la riera i plovent (amb els ous/cloïssa en remull)

Enric Terri ha dit...

Per cert, felisitats Mar, per la tercera posició!!

Enric Terri ha dit...

perdó, segona!!!!

Pere ha dit...

Felicitats a la Mar pel podi i a Enric i Cia, lluitant contra els elements al Garraf!!!

Salut i non stop!

AlbertB ha dit...

Felicitats a tots!! Un cap de setmana ple d'activitat a OT!!Felicitats a la Mar: segona a la capital! Y a l'Enric i companyia també! Joan, com em dius que aixiequi el cap quan vaig corrent per descobrir nous camins, doncs aquesta vegada l'he aixecat massa!jejeje Segona enredada consecutiva (a Girona també vaig tenir algun problemilla).Pero bueno, si als cracks com la Mar també li passa doncs als "normals" també. La Rosa molt bé, ja s'esta animant amb això de la muntanya!Aquesta setmana li vaig a agafar una samarreta OT!!
Salut i cames!!

AlbertB ha dit...

Joan, el millor camí que has vist mai?? Quan anem a fer-lo digam-ho que vindre amb texans!!

JOAN ha dit...

Millor agafa el monu REPSOL HRC...jejejeje

MARC BALA ha dit...

CAXONDOS, el millor va ser avans de la sortida, sense poliklin per pixar, vam anar a recorrer bars de la nit de SITGES a les 6AM, tots borratxos, kin fart de riure... PARLEM !

mar ha dit...

sisii, intentant buscar un bar hon ens donguessin un cafè i no hi va haber manera, wiskys els que volguessim!!!! va estar molt bé pero massa calor, ara la próxima, marató de baronia!!!! gooooo