Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 28 d’abril del 2011

MARATÓ DE ROTTERDAM 2011 “CRÒNICA PERE”

Com que tenim el blog una mica deixat i veien que el Pere té el forn espatllat, he remenat pel calaix a veure si trobava alguna cosa per publicar i he trobat una mini crònica del PERE sobre la seva experiència a la Marató de Rotterdam realitzada el passat 10 d’abril. (crònica extreta del xat de corredors.cat)

Bones!
Primer de tot moltes felicitats a tots els que vàrem competir el cap de setmana ja fos a Paris o a Rotterdam!!!
La meva crònica esta al forn, però faig un abans encara que ja es veu amb les dades que ha publicat el Joan3 (moltes felicitats per la marca, record personal!  Ets un machine!).
En el meu cas, arribant amb un refredat de nassos (no pq fos molt fort, si no pq era de nas), vaig sortir amb dubtes, per[o a mesura que anava passant corredors, em vaig anar animant i saltant de grup en grup, fins passar el km 15, a ritme de marca, a partir de llavors ja vaig veure que no podria ser, vaig aguantar fins a la mitja on vaig passar en 1h23' aprox, i amb males sensacions. I sabent que ja no faria record, doncs no doblaria ni molt menys. Al poc em va agafar el Guissona (Mario), i el vaig acompanyar algun km, fins al 27 on hi havia la meva xicota i el nen, per si estava fent foto, almenys en tindríem una dels 2, però prou feina tenia la pobre amb donar-me el gel i vigilar el carret del Roger.
Al cap de poc em vaig acomiadar del Guissona, dient-li que jo no podia seguir el ritme, q em tocava afluixar, ell feia cara i em deia de no poder gaire més, i al cap d’uns km, me’l vaig tornar a trobar, li vaig oferir la roda, jo ja anava entre 4'20'' i 4'30'' però em va dir que no podia que tires.
Doncs res, tot i anar fus, tot i que m’avançava algun corredor que anava fresc, vaig anar agafant alguns corredors fosos, crec q vaig guanyar posicions sense incrementar ritme.
Se'm van fer molt llargs els darrers km, però vaig tirar d'ofici i lluitant en tot moment per no passar del 4'20'', vaig arribar en unes molt valides 2h54'05'', sumant una marató més sub3h. Estic satisfet!!! Qui sap si m’hagués quedat en algun grup dels de 4'/km hauria fet sub 2h50', però vaig arriscar i no va sortir millor.
Tal com li vaig dir al Guissona, QUI FA EL QUE POT, NO ESTA OBLIGAT A MES!!! Ànims noi, q has fet 2h56' i això no ho regala ningú i ja arribarà la marató on sortirà la marca que tens a les cames!!!
I sobretot, ara en fred, pensa, hem patit, hem vist que perdíem la marca, però em lluitat fins al final!!! QUE NOS QUITEN LO BAILAO!!!
Idem pel Danic!
Salut,
        [by Pere]
PD> Abans de les maratons penso; “ui que dur”, a les maratons penso; “que faig aquí patint tant” i després penso... “quina es la propera!!!?”
PD2: Afegit resum2:
Fira pre-marató: suficient, no es una gran fira com Berlin, però hi ha prous coses per passar una estona-
Menjar de la pasta: És sopar, 16,5 eur i et permet tenir unes vistes de Rotterdam des de la planta 23 de l'edifici.Jo no hi vaig anar
Recollida dorsal/bossa corredor: A les 14h no hi havia cues.

Dia de la marató. Les entrades als calaixos eren per 2 costats de la via. Per tant et pots trobar que hagis de fer la volta a tota la sortida per anar a l'altre costat.
Hi havia una zona pabello per canviar-te i serveis distribuits, inclosos uns just dintre dels calaixos q anaven bé per fer el darrer "pipi".
La sortida mitjanament correcta, no era un festival de llum i colors, però amb grada i tot estava prou bé.
L'animació del recorregut: força gent, que anava aplaudint suaument i bandes sonores una mica justes.
El recorrregut: pla però amb algun pont que feia una mica de mal.

I la temperatura va ser la correcta, una mica de calor al final, però suportable em va semblar a mi. I més amb el que he sentit que va ser Paris aquest any.

Si em pregunten recomanable?
Si. Si ja has fet Berlin, Paris o altres de les grans. O si busques marca.
No. Si no has fet una de les altres i t'agrada tant visitar Holanda com Alemanya.

Sobre Holanda, dir que hi ha zones molt maques aprop de Rotterdam. Delft, Zona molins de vent. Les "curiositats" de Amsterdam,etc...

3 comentaris:

Toni ha dit...

Un altre marató al sarró, d'aquí uns anyets podras escriure un llibre com l'Arcadi Alibes, comença a treure-li punta al llapis.

Siau,
Toni

Lola Steiner ha dit...

Joder, per no anar finet, una marca collonuda!

ENHORABONA!!!!!

AlbertB ha dit...

Ja firmava jo ara mateix!!!