Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 1 de juliol del 2009

ANDORRA ULTRA TRAIL I CURSA DE SIURANA

Aquest cap de setmana un grapat de malalts participem en la primera edició de l’Andorra Ultra Trail. Que és això? Doncs, una excursioneta que fa el tomb a Andorra, i no amb el bus turístic, sinó pels cims més alts del país i de quan en quan baixant a la vall a tastar el famós sucre. Ara fa quatre dies al Trail Blanc, els organitzadors d’aquesta cursa ens van animar a participar-hi i ens vam apuntar sense mirar-nos massa les instruccions. Ara que ho hem vist, les seves dades acollonen una mica i ens fa agafar la prova amb molt de respecte.
105 KM
7.700 m desnivell positiu
8.300m desnivell negatiu
Temps màxim 38 hores.
Web de la cursa
Molta sorts a tots els participants.
i la setmana que ve, si encara som vius, cap a la ....
II CURSA DE SIURANA
Aquest any han canviat el format, realitzant una autèntica cursa de muntanya amb 20,8 km i 1200 m de desnivell positiu, amb sortida del poble de Cornudella i 2 pujades a Siurana. Una cursa autèntica de muntanya i puntuable pel circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre.
El dissenyador del circuit ha estat el nostre amic Toni Arbonés. Nosaltres encara no hem fet el circuit, però coneixent el Toni us aconsellem que porteu polaines i arnès d’escalada per si de cas. Pels qui no el coneixeu, us adjuntem una pel·licula que va fer titulada "Reflexions des de la vertical" on explica una mica la seva vida. Apa doncs, agafeu lo sofà i les crispetes i a dsifrutar.

2 comentaris:

Rastrejador ha dit...

Quina por la UTA. Jo no tinc tants collons com la Reyes, que ja està inscrita a les dos proves. En el meu cas, prefereixo esperar al dilluns a veure com tins les cames.

Molta sort a tos.

Pere ha dit...

Anims a tots els que aneu a la UTA!!!

Segur que la bellesa del circuit i les vostres animes ja poseides pel dimoni de la muntanya us donarà forces quan mes fatigats estigueu!!

I sobretot gaudiu la cursa!!!

Salut!!!