Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 15 de març del 2009

OBRINT TRAÇA VERTICAL

Ahir dissabte aprofitant el fantàstic dia que feia, vam organitzar una escala d’iniciació. La sortida va ser per la tarda a la zona de l’Arbolí. Els monitors van ser el Xavi i la Txell i els alumnes sense cap experiència el Joan (un servidor) i la Lídia. Al final ens va agradar tant que vam aprofitar fins l’últim raig de sol.




És una activitat molt divertida amb contacte amb la natura i els amics. També és molt aconsellable pel dia previ a una cursa, ja que fas estiraments i et passen les hores volant. El problema és que si no s’està acostumat, l’endemà et sortiran unes boniques agulletes al tronc superior, però pels corredors ja ens va bé treballar aquesta zona. Per la pròxima sortida ja farem una bona difusió i a veure si fem un bon grup d’escala per compartir més experiències.


NOTA: Tenim la crònica de la Cursa de la Foradada d'avui al forn.