Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 16 de març del 2009

CURSA DE LA FORADADA [22,5KM D+/-2.200m]

Diumenge supermadrugon per anar a la cursa de Sant Carles de la Ràpita. Sort que ningú es va adormir i vam arribar puntuals. Pel camí vam trobar una espessa boira però desprès va sortir un fort sol que ens va fer decidir molt encertadament, de deixar les camisetes oficials O-T de màniga llarga i vestir-nos amb l’equip de paisà d’estiu, tal com anava l’Isma. Hem de començar la indumentària d’estiu urgentment, serà molt difícil de ser originals perquè cada cop hi ha més equips.

La cursa, un 10, circuit molt divertit i tècnic, bona atenció al corredor i sobretot, a la finalització, un vermut de categoria amb musclos per a tot cristo. Quin privilegi que tenim els seguidors d’aquest esport. En poques disciplines esportives i ha tanta germanor com a la nostra.

Felicitar a tot l’equip i en especial al Marc que ja ha entrat al Top Ten, cada cop més a prop del pòdium, i també felicitar a la Txell, que comença a provar sort a les curses de muntanyes desprès de molts èxits en les marxes de resistència.

Salut i cames !!! [Joan]

+ FOTOS

+ info i classificacions

1 comentari:

Anònim ha dit...

He afegit noves fotos que he trobat. Segons diuen la cursa era de 20km en comptes de 22 km, per això tothom a l'arribar pensava "YA TA"... jejeje