Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dilluns, 18 de novembre de 2013

TANQUEM LLISTA ESPERA! I RECORDEM ENTRENAMENTS PROHIBITS ZONA CURSA 23 i 24 de NOVEMBRE

Hola,
      estem tancant entre avui i fins dimecres, revisant els darrers pagaments, la llista real d'inscrits, i a partir d'aquí tirarem de llista d'espera.
Com la llista s'ha fet força gran, TANQUEM TRACTAMENT DE MAILS PER AFEGIRSE A LLISTA ESPERA, preguem no envieu més mails, almenys fins dijous quan haguem publicat l'estat de si tenim totes les places cobertes.
Ens sap greu no poder acollir més gent, però esperem que entengueu que es tracta d'una primera edició i preferim quedar bé amb 500 participants, que malament amb 700. Donar els serveis que volem donar (Escudella + llonganissada, bona bossa del corredor,etc ) implica molta feina i el més important, tancar proveidors,etc.

TORNEM A RECORDAR:
Us escrivim des de la organització de la cursa, per informar-vos que el cap de setmana dels dies 23 i 24 de novembre, queda prohibit entrenar pel recorregut de la cursa, doncs es farà batuda de caça del senglar.
La muntanya és de tots i entre tots l'hem de compartir i entendrens.
US PREGUEM QUE NO ENTRENEU AQUELL CAP DE SETMANA PER LA ZONA DE LA CURSA. ANEU A ALTRES ZONES O ENTRENEU ALTRES DIES DE LA SETMANA, FER EL CONTRARI REPRESENTARIA PERILL TANT PER VOSALTRES MATEIXOS COM PELS CAÇADORS.

I sobretot respectem-nos els uns als altres, els enfrontaments no porten enlloc, LA FEINA/HOBBY DELS CAÇADORS DE SENGLARS, A PART DE FER·LA PER QUE ELS AGRADA; TAMBÉ LA FAN PERQUÈ ÉS NECESSARIA, hi ha sobrepoblació de senglars, i això impulsa als senglars a baixar als camps de conreu malbaratant les collites dels agricultors.
Al final d'aquesta entrada, apareixen diverses informacions que corraboren això que us diem:


RESUMINT:
Cap de setmana 23 i 24 de novembre: PROHIBIT ENTRENAR PELS CIRCUITS DE LA CURSA


1 de desembre: CURSA DELS CINGLES. NO HI HAURÀ BATUDES EN TOT EL RECORREGUT.
Per tant a gaudir al màxim d'una cursa que es preveu espectacular!

Noticies relacionades:

Els caçadors se senten obligats a fer batudes de senglars

Massa senglars

El Priorat demana a la Generalitat més batudes de porcs senglars per frenar la seva proliferació a la comarca

Publica un comentari a l'entrada