Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.

dijous, 7 de febrer del 2013

NOTÍCIA PUBLICADA A LA REVISTA CAMBRILS ENTREGA PREMIS CIRCUIT BAIX CAMP

El cambrilenc Alexis Gómez guanya el campionat júnior de curses de muntanya del Baix Camp 2012

El cambrilenc Alexis Gómez, a la dreta de la imatge, al costat de Pere Rodríguez, president del Club Obrint Traça, que també va guanyar en la categoria M3

El passat diumenge 3 de febrer al migdia, es va celebrar al Casal Jove de Montbrió del Camp, la gala d’entrega de premis del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp 2012, que organitza cada any l’empresa Tretzesports de Reus. A la gala es van entregar els diferents premis segons la superfície o distància de les proves disputades al llarg de l’any 2012. Així doncs, en la superfície de muntanya, el cambrilenc Alexis Gómez va rebre el trofeu com a campió de la categoria júnior o M1 (qualificació Tretzesports, de 15 a 18 anys) dins d’aquesta disciplina. També es van lliurar uns obsequis commemoratius per als corredors que havien disputat les 10 proves que comprenia el campionat, sent Alexis Gómez un dels obsequiats. (llegir més)