Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dijous, 19 de juliol de 2012

CURSA DE CAPAFONTS [17,5 KM D+984m]

En Cervatillo ens relata:
Surto de casa, tot solet, xino xano amb la furgo, direcció Capafonts. Ull! Són les 7:50, faig just i ja no vaig tan xino xano. Arribo a les 8:20. La cursa inicia a les 9:00. Faig cap a l’expenedor de dorsals i xips. Vaig retrobant gent coneguda mica en mica, fins topar-me amb la jove promesa OT, l’Alexis, i també Miquel de Salou i al final de la cursa també em trobaré amb Riudecanyenc, Jordi. Ens situen en direcció contraria de la sortida que indica el track! Canvis d’última hora? No, un tomet pel poble abans d’iniciar el camí de terra, això em sona, ah! És tradicional a les Curses de T.Ebre! pel el motiu d’allargassar la gentada i evitar taps! Sommi, inici, vaig amb els 15-20 primers, amb un ritme diabòlic! Anem seguint la pista fins a l’Ermita de Barrulles, afluixo una mica, desconec el que em queda un cop passat el Brugent (tram nou i que allarga la cursa 7 Km respecte la de l’any passat), Em passen 4 individus amb un ritme fort, els mantinc a distància, més tard formen un grup de 5-6, quan comença les primeres baixades pedregoses fins a l’Ermita n’avanço un parell, un runnersvoll i un córrer és mascle.. (segons les samarretes), jeje.. ja era sospitós aquest ritme brutal sobre pista. Un cop a l’Ermita, descens per senderó tècnic, n’avanço dos més d’aquests asfalterus..., I recordo les paraules del profeta, el Manifest de l’skyrunner, Kilian: “El dolor no existeix, només és dins del teu cap. Controla’l, destrueix-lo, elimina’l i continua. Fes sofrir els teus rivals. MATA’LS!”.
Des del riu Brugent a 650m enfilo amunt la pujada a la Vessant nord de la Pena-Roja, 1000m en solitari amb un bon ritme, mig corrent i empenyant genolls. Ja sóc d’alt, avanço un altre rival. 2km de senderó de terra planer per recuperar, i sommi, baixada tècnica fins la roca foradada a muerte! Deixant-me anar avall calculant cada pas per no perdre el temps en relliscades o possible caiguda. Més tard em trobo un altre corredor un altre asfalteru, el passo a respirant com un senglar per espanta’l. Vinga! Queda poc, un altre pujadeta! Torno a baixar, queda un 1km, veig lo campanar entre mig de les alzines, només em queda la pujada dalt de Capafonts i ja està fet! Passo la meta amb 1h 43 min, en 17è lloc de la general. Em trobo amb Riudecanyenc, Alexis i Miquel poc després i ens fem la foto de finishers OT. Alexis aixeca la copa de 1er de Categoria.

                     
                        Temps   min Km LlocCat
17è Albert Giron Llesera       01:43:14 00:06:01 10-M2 OBRINT TRAÇA
27è Jordi Merino Ribas         01:51:33 00:06:30 16-M2 OBRINT TRAÇA
43è Alexis Gomez Pascual   01:57:23 00:06:50 1-M1 OBRINT TRAÇA
49è Miquel Carceller Beltrán 01:59:38 00:06:58 7-M5 CLUB EXCURSIONISTA SALOUENC
Riudecanyenc

Miquel de Salou

Cervatillo

Alexis
Publica un comentari a l'entrada