Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
dimarts, 15 de febrer de 2011

DISSABTE TRET DE TRABUCO "RUTA DEL CARRASCLET 76KM"

Ja ho tenim tot a punt. La iniciativa tot i ser una mica esborrejada ha tingut força participació. Gairebé 20 bandolers han confirmat que vindran a l'excursió, com és lògic gent d'Obrint Traça i gent del Trote Extrem, però també molts amics de la UEC Tortosa, Borges Trail, Arbeca, Castellvell, Riudoms, etc.... Uns quants més, faran un trosset o bé ens faran de servei logístic. Molta gent s'han quedat amb les ganes per problemes d'agenda i d'altres menys afortunats, per lesió [Enric del T-X, Riudecanyenc i Narcís que tingueu una bona recuperació i segur que ens trobarem en una altre batalla com aquesta]. Esperem tenir un bon temps i que el tren sigui puntual.
Us recordem que l'activitat és un entrenu col.lectiu, per tant, la ruta no està preparada, no hi hauran ni avituallaments ni marques (tret de les pròpies del PR).
FIXA TÈCNICA:
Data: dissabte 19 de febrer
Activitat: Entrenu col.lectiu al trote suau amb formació de ramat
Objectiu: Ruta del Carrasclet PR-C88
Modalitat: Autosuficiència pròpia i amb els queviures dels bars
Sortida: Capçanes
Arribada: Reus
Distància: 76 km
Desnivell acumulat pujada: 2.500m
Aproximació al punt de sortida: amb tren, a les 7:40 estació de trens de Reus (HORARI TREN)
Previsió d'arribada: 21:00 Avinguda del Comerç cantonada camí de la pedrera del Coubí, Reus. 

Previsió meteorològica: Capçanes


Durant setmanes el Trote Extrem encapçalats pel seu líder Karrasclet, han dedicat els dissabtes a inspeccionar la ruta i podem afirmar que gairebé ha estat tota trepitjada, per tant, sabem on anem i no tindrem enredades, tan temudes i que ens fan perdre temps i molta energia. Gràcies expedicionaris per la tasca feta. Us deixo unes quantes fotos del que han vist els nostres companys i si tot va bé, nosaltres ens trobarem.

Fins dissabte [by Joan]
Publica un comentari a l'entrada