Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 11 de gener del 2011

SIMULADOR CURSA D'ORIENTACIÓ

Hola campanys;

Ara que han passat els reis i tothom està jugant amb les noves joguines (bambes, GPS, malles, etc...), us vull presentar un nou joc virtual, el CATCHING FEATURES. Es tracta d’un simulador de curses d’orientació que està força bé. Ja fa anys que està al mercat, però he volgut fer-ne la divulgació per aquells com jo, no el coneixíem.

Es pot instal•lar la versió demo, la qual inclou 2 escenaris, un amb poca vegetació i l’orientació amb l’horitzó és senzilla i l’altre, un bosc molt atapeït on s’ha de fer ús de la brúixola, ideal per practicar el seu ús.

Adjunto vídeo per tal que us feu una idea del que és. En el meu cas, tan a la vida real com a la virtual, encara no he après a córrer i mirar el mapa com es veu e aquest vídeo.



Sort i gaudiu d’aquesta nova joguina. Vigileu amb els arbres que fan pupa. [by Joan]

Descarregar DEMO

El següent vídeo ens mostra el simulador al món real.