Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.

dimarts, 15 de juny del 2010

NOTICIES I COPES DEL CAP DE SETMANA

TRAIL MAESTRAT EXTREM [118km D+3.687M]

El Marc i la Mar van participar en aquesta prova de llarga distància, en la modalitat de parella mixta. La forta calor del matí i la forta pluja de la tarda van endurir molt la prova, però no va ser problema pels nostres protagonistes, acabant la prova en segona posició de la categoria i en el lloc 34 de la general amb un temps de 20h:47m. Qui diu que les parelles no poden fer les mateixes activitats?

WEB

PUJADA A MIRAMAR [12KM D+567m]

Els nostres companys Pere i Miquel van participar en aquesta clàssica cronoesclada amb sortida de la població de Valls i arribada al cim de La Cogulla (pròxim al coll de Lilla). Entrega de premis i esmorzar a la bonica població de Miramar.

El Pere va tornar carregat a casa gràcies a la seva segona posició en la categoria i 4art de la general, amb un temps de 0:58:28. El Miquel, que corria a casa, va aconseguir un fantàstic temps de 1:02:09 i la posició 26 de la general.

Per si és del vostre interès, el pròxim dia 20 de juny repeteixen la cronoesclada però amb BTT (+info)