Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 22 de febrer del 2010

LA TXELL I EL ROBERTO, CAMPIONS DE LA COPA DE MARXES DE RESISTÈNCIA DE CATALUNYA 2009.


Aquest passat dissabte 20 de febrer, el Roberto i la Txell, dos marxaires admirables, incansables en kilòmetres i com a persones, han rebut junt amb altres campions, la medalla commemorativa de campions de "LA COPA", que ja no és la primera.
Simplement, reconèixer el mèrit que sabem que això té, els que sabem el sacrifici i esforç que representa, empalmar caps de setmana amb tirades de 80km i 100km on els planers no hi abunden. Matinades de vertigen, fred, aigua, ventolades i bats de sol, que queden gravats per sempre més al disc dur de la vida de més d'un, i van marcant i transformant, el caràcter i personalitat d'aquestes fantàstiques persones, fent-les encara millors.

MOLTES FELICITATS AMICS, VOSALTRES US HO HEU GUANYAT AMB SUOR, I LA FELICITAT. QUEDA DINS VOSTRE PER SEMPRE MÉS......I AIXÒ US FARÀ VEURE LA VIDA DES D’UN ESGLAÓ PER SOBRE DE LA RESTA DE MORTALS. [by Marc]




















2 comentaris:

Pere ha dit...

Moltes felicitats als 2!!!
Heu fet el club més gran!
Anims i a seguir fent tantes caminades/curses i passant-ho bé!

Toni ha dit...

Enhorabona campions!!!

Segur que us heu recorregut tota Catalunya amunt i avall, quina matxada.