Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 2 de març del 2015

Crònica de l'Almogavers 2015 per part de l'Esteve

Gran i dura cursa,en principi 60 km i 2500m positius, després de equivocar-me de camí m'han surtit 65 km i 3045m positius...


He sortit molt fort i ha sigut un error que he pagat durant tota la cursa ja que he seguit a dos besties del running el Alex Izquierdo i al Xavi Ayala. He arribat a l'Albiol km 30 molt bé, he menjat un entrepà de pernil, una cerveseta freda i taronja però a partir d'aquest punt tot s'ha torçat he passat pel grau de l'estelada i pel mal pas fins a Mont-ral on he arribat sota mínims. He patit molt per la foradada fins a Farena on ja no em tirava ni el físic ni lo mental i m'he posat un objectiu,no perdre de vista un veterà ultrero de reus. M'he enganxat a ell i he rebut una masterclas de com enfocar últims km anant fos del tot.



Pugem Barrulles sota unes imatges precioses del riu Brugent que l'atravessem un parell de cops hi arribem a l'ermita on ens donen una tassa de caldo,queda lo pitjor 5 km de pujada infernal que es fa eterna fins arribar a una pista que després de 5 km ens porta fins a Prades.


Al final 10h 30m i lo mes important, he aprés a que no haig de seguir el ritme de les grans besties pardes...sinó ets home mort. ENS VEIEM A LA PRÒXIMA.