Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 14 de febrer del 2013

NOVA TRAÇA DE LA MARXA LA SELVA DEL CAMP - MUNTANYES DE PRADES [23/març]



Ja estan obertes les inscripcions per la 10a Marxa La Selva del Camp - Muntanyes de Prades. 
Les inscripcions seran exclusivament per a FEDERATS del 12 al 18 de febrer de 2013
A partir del 19 de febrer a les 9 del matí, les inscripcions romandran obertes tant per FEDERATS com per a NO FEDERATS.


Novetats:
Aquesta edició la Marxa té una distància de 63,6km (3,9km menys que l'edició anterior). El motiu del canvi ha estat per adaptar-nos al nou reglament de Caminades de Resistència i així poder realitzar la marxa en un temps màxim de 3,75km/h. 
Es produïran canvis en els següents trams:
La Selva - Albiol. Un cop arribarem al Mas de Paperer agafarem sender a l'esquerra i pujarem a buscar el GR 65.5. Abans de creuar la ctra que puja a l'Abiol agafarem la pista cap a les Coves de Pubillet. Passant per pistes i senderons arribarem a l'antic GR65.5 que l'enfilarem fins l'Albiol.
Albiol - Mont-ral. Recuperem el recorregut de les primeres edicions pugem pel Grau de l'Estel.lada i passarem per la Serra del Pou.
Farena - Els Cogullons. Tram completament nou i espectacular. Pujarem als Ref. dels Cogullons pel Mas de Mateu.
Prades - Capafonts. Aquest any passarem per l'Ermita de l'Abellera, un dels llocs més bonics de les muntanyes de Prades.
- Albiol - La Selva. A petició de molts parcipants, escurcem 800m per fer menys tram encimentat i arribar més aviat al Pavelló.