Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 30 de maig del 2012

NOU PROJECTE OBRINT TRAÇA – ARITJOL

Aquest any farem el 4art aniversari del inici del projecte Obrint Traça. El projecte consistia en reunir un ramat d’amics per compartir entrenaments i aventures sota el mateix nom. Durant aquest període, el ramat ha anat ampliant-se d’una forma lliberal, acollint a les cabretes que volien formar part del ramat sense cap mena de lligam.

De tan en tan, durant aquest temps, el ramat arribava en una cruïlla de camins. A la dreta el camí de seguir com fins ara, pasturant tranquil·lament i acollint noves cabretes, o el camí de l’esquerra, creació d’una entitat esportiva i federada a la FEEC per tramitar llicències esportives i organització de curses.

En cada cruïlla se’ns platejava un dilema, una part del ramat volia agafar el camí de la dreta i l’altre el de l’esquerra. Per sort, tots teníem una cosa clara, l’esperit que ens ha caracteritzat no es podia perdre, la llibertat del ramat s’havia de mantenir, sigui quin sigui el camí que escollim. A més el camí de l’esquera platejava un munt de papers, despesa econòmica i tràmits burocràtic. Per això, sempre agafàvem el camí de la dreta i seguíem pasturant tranquil·lament.

Però un dia, en una d’aquestes cruïlles hi vam trobar un nou camí. El del mig. En aquest camí hi ha un ramat, el qual ens permet compartir les seves pastures. Nosaltres ens podem beneficiar de l’experiència, logística i infraestructura que tenen en l’organització d’actes i podem plantejar-nos la possibilitat d’organització de curses. A més, també hi poden pasturar les nostres cabretes lliberals i tramitar les llicències federatives necessàries. D’aquesta manera el nou ramat tindrà les eines i les cabretes necessàries per tenir una secció per organitzar i participar en curses de muntanya.
  
Aquest camí és diu Centre Excursionista Aritjol i aquest divendres iniciem aquesta nova etapa de col·laboració. Molta sort a tots i a veure que ens depara el futur.

1 comentari:

Trail Roquetes ha dit...

Molt bé , nois.. a seguir!!!
Molta cabreta a l' entrada, no ? jaja.
Salut.