Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 26 d’octubre del 2011

3er ANIVERSARI OBRINT TRAÇA

El passat diumenge dia 23 vam celebrar el tercer aniversari de la primera entrada en aquest blog, i per tant, data del naixement del projecte Obrint Traça.

Des de la junta directiva estem molt satisfets, l'arribada de nous obridors i algunes propostes interessants que tenim sobre la taula, ens fan seguir amb el projecte, amb la finalitat de continuar gaudint de l'esport i la muntanya.

Per molts anys més de verd.



10 comentaris:

Xavi Solé ha dit...

Volem sopar!!! Proposo el divendres 4 de Novembre! Aneu dient que la gana hi és, i si voleu us monto una ruta per Montroig q de gana segur en fem!!!

EduardS ha dit...

Jo el 4 anire de tarde no vindre a corre pero a sopar soplillo!!!! Jajaja
Emhorabona i per molts anys mes OT's

JoanBq ha dit...

Com a pare de família proposo canvi de sopar per dinar, amb alguna escapa per fer gana als papis i no papis i sobretot, canvi de restaurant que el bicari amb la despenjada de quadres de l'any passat ja no ens deixarà entrar...jejeje
FELCITATS OBRIDORS

Albert Giné ha dit...

Felicitats pel blog, al club i als corredors que el formeu.

Que cumpligueseu molts més aniversaris voldra dir que teniu salut!

AlbertB ha dit...

En principi a mi aquell cap de setmana em va bé! i fer dinar també em sembla una bona idea, pero abans a guanyar-se el dinar amb un bon entreno!!

jaba-lee ha dit...

Doncs votem entre sopar dia 4, o dinar dia 5 de Novembre i parlem de tot, però no val a postposar més! Sempre faltarà algú!!

Proposta menjar:
-Sopar divendres 4 Novembre
-Dinar dissabte 5 Novembre
Alli a montroig segur que ens deixen entrar, i no ho complicaria massa en el lloc, però una alternativa es un restaurant a colldejou.
Un altre pot ser Rojals o Prades o Cornudella.
Però com més fàcil sigui el lloc millor, que no tothom vindrà a fer l'entreno i hi ha gent que ve de Valls! i no els hi em de complicar massa.

Pere ha dit...

Si és sopar, no aniria a llocs com Prades,etc q desprès és una tortura tornar.
Si és dinar ja és un altre tema.
Per tema nens, prefereixo dinar, però el que digui la majoria.

A Rojals molaria, però no se si la gent li va bé.

Salut!

JoanBq ha dit...

El restaurant de Colldejou és del meu cosi. Ja li diré que ens faci preu especial amb dutxa i llit de migdiada inclosos. Pel pròxim cap de setmana ho veig una mica just, però ja li preguntaré.

EduardS ha dit...

Es difícil trobar una data que vagi be a tothom, encara que nosaltres no en tenim, pot ser millor dinar per el tema nens. Si es 4 i 5 vaig de tarda, 11 i 12 mati, en temps pot ser pugui fer algun canvi. Però com tots aceptem el que dicideixi la majoria.

Sedentaris.cat ha dit...

No us atureu! Felicitats i a pel 4rt.

Ferran de Sedentaris.cat