Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 19 d’octubre del 2011

3a CURSA DE RIUDECANYES "CÒNICA ROSA"

La Rosa ens relata la seva primera crònica. Enhorabona!!!!

Aquí va la meva primera crònica. Després d’entrenar tot l’estiu per Vilaplana, ja tenia ganes de fer alguna cursa de muntanya , així que la cursa de Riudecanyes era l’indicada, terreny conegut i pròxima a casa, la qual vaig poder entrenar junt amb l’Albert i l’Esio, que em van fer de “personal trainings”, als que els hi estic molt agraïda.
Abans de començar la cursa, vam trobar-nos els 3 obridors: Esio, Eduard i jo, junt també amb les seves parelles i el nen de l’Esio que ens van animar des del principi. A la sortida, podríem dir que vam ser els últims, però enseguida l’Esio es va anar posicionant i guanyant-se un lloc al “pelotón” dels primers (quina enveja, com es nota els entrenaments forts que porta aquesta temporada), jo seguia una mica més al darrera amb l’Eduard, que anava fresc com una rosa, però va aguantar bona estona al meu costat animant-me força, encara que després el vaig perdre de vista, i va acabar 5è de la seva categoria, tot un èxit!!!
La part més dura va ser la pujada al castell, que en l’entrenament havia fet trotant, però a la cursa no vaig poder, moment en el que el “riudecanyenc” de baixada en bicicleta em va animar. Durant la cursa, vam estar propers els 3 obridors, fins hi tot al km 10 vam anar una estona els 3 junts, fet que em va agradar i motivar molt. Després ens vam anar dispersant, i cadascú va fer el que el seu cos li va demanar. A l’avituallament del km 12 va ser quan em van comentar que anava 6a fèmina, i vaig pensar en apretar per poder posicionar-me a 5a, fet que, tot i que ho vaig donar tot, no vaig aconseguir. Finalment, vaig entrar a meta amb un temps de 1h 58’ i amb 6a posició, però molt contenta de l’esforç i millora que havia notat en mi mateixa.
En acabar la cursa, vam esmorzar amb les famílies dels 3 obridors i vam beure tota la cervesa que vam voler (que per cert, felicitats a l’organització per tenir barra lliure de birra!!!).
La sorpresa va ser quan vaig saber que era la 1a de la meva categoria, i que tenia premi, una copa de trofeu, petita, però em va fer molta il•lusió. Però el millor de la cursa, va ser arribar al lloc en concret i trobar-te gent de la teva, gent verda, gent d’OT, per fer la xerrada, per comentar sensacions, experiències i per tancar el dia amb la cerveseta després d’haver corregut 18 km per muntanya. [by ROSA]

7 comentaris:

JoanBq ha dit...

Felicitats Rosa, això si és un bon inici i segur que et motiva a fer molts més km per la Mussara, el nostre secret dels èxits.
És d'admiració com us heu involucrat amb el club tu i l'Albert, i el plaer és nostre de retrobar-vos a les curses i entrenaments. Per molts anys de verd.

Toni ha dit...

Quin goig de veure que t'ho passes tan bé i disfrutes OT al 100%

Això és una droga dura sense efectes secundaris, bé la birra post-entreno jejeje

Esperem llegir moltes més cròniques teves i com diu el PRESI. Per molts anys de verd.

Pere ha dit...

Moltes Felicitats Rosa!!!
Això si que és arribar i triumfar!!!
Salut i molts kms!

AlbertB ha dit...

Moltes Felicitats!!!
El plaer es nostre Joan, de com ens vau acollir i del bé que es troba un amb la gent que hi ha per obrint traça! Senzilla, aixerida i amb ganes de rauxa i correr molts km's! Visca OT i visca catalunya!!
Salut

Riudecanyenc ha dit...

Moltes felicitats Rosa, això si que és arribar i moldre!!

Moltes felicitats pel treu entrenador personal tmb!!

Lola Steiner ha dit...

Felicitats guapeta!!! Qué guai!!

Ai quines ganes tinc de venir a entrenar amb vosaltres!

Enric Terri ha dit...

moltes felicitats Rosa. Un brindis per la Rosa i l'AlbertB !