Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 29 d’agost del 2011

3a TRAVESSA BORGES-MONTBLANC "FOTOS MARCEL I EVA"






Travessa Borges-Montblanc [51KM d+1.500m]

7 comentaris:

JOAN ha dit...

Marcel i Eva, a falta de cròniques i notícies dels Obridors, us he agafat les fotos del vostre facebook. Si us hem de pagar drets d'autor ja buscarem la manera. Gràcies.

JOAN ha dit...

Felicitats a tots els OT, quina ilu veure tan de verd en un agost tan sec!!!!!

EVA ha dit...

Jeje, no encara no cobrem drets d'autor.
Hi havia molt de verd i molt ràpids!!!

Montse G ha dit...

Però,,, però,,, però,,, però això què és!!! Joan!!!! Jo també hi era, i com sempre t'has oblidat de mi!!! Jo també sóc de color verd, però, com això continui així... CANVIARÉ DE COLOR!!! Per cert... vaig fer 7h 15min.

AlbertB ha dit...

Enhorabona a tots els Obridors que van correr el cap de setmana!! I com no en especial també a la Montse que cada dia referma més el seu esperit Ultra i amb millors temps, al igual que la Mar que també va fer un tiempazo!! Una mica més i ens atrapa als nois OT, i això sense dormir!buff!!
Gracies de nou al Marsel i la Eva per la logística al equip OT.

JOAN ha dit...

MONTSE, perdona. A falta de rebre cròniques mossegades he de buscar-me la vida per internet i no és fàcil esbrinar qui hi era i qui no hi era. Diga-li a l'Eva que faci fotos de tots els OT!!!!. Com reclama sempre el Pere, hem d'aconseguir fer fotos de grup a les sortides i així amb una única foto sortiríem tots. A, per cert, tal com dius em sembla que tens premi a la regularitat amb la camiseta OT. Marc que fas amb la CR7???...jejeje

Pere ha dit...

Felicitats a tots!!
Quin munt de verd en aquesta travessa. Dona goig!
Salut i a preparar la propera!