Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 3 d’abril del 2011

MARATÓ ROMA 2011

El passat 20 de març, un grupet d’obridors van anar a fer el turista-maratonia a Roma. La Mar ens explica la seva experiència:

JA SÓC MARATONIANA ROMANA
L’aventura comença dijous agafant l’avió a Barcelona, en arribar a Roma ens veiem amb el Xavi el seu germà ,la Mercè, Inma i Jordi, desfem les maletes i a sopar com no??? Pizza!!!!!! Amb la panxa ben plena ens n’anem a dormir per cert en lliteres tipus Kayuco, jo vaig optar per ficar el matalàs al terra, i quina idea més genial que vaig tenir!!!!
Divendres pel matí ruta turística com a guia; Xavi, però en arribar al Vaticà Inma, Jordi i Xavi van decidir pujar a la Cúpula i nosaltres vam decidir agafar el bus turístic rotllo jubilats, però quin invent!!!! Es fantàstic!!!! Divendres van arribar la Rosa i el Dani uns Megacracks com a persones i esportistes.
Dissabte recollida de dorsals i acabar de veure 4 coses que ens quedaven…
Diumenge el gran dia; ens llevem fem un bon esmorzar particular ja que el de l’hostal era horrorós cada dia ens treien croissants incomestibles !!!!!! i tos; Xavi, Marc, Rosa i jo agafem metro i cap a la sortida Colisseum.
En arribar, una gentada increïble 18500 persones, riuades de gent nerviosa per poder començar a córrer , a les 9 en punt tret de sortida, ens fiquem amb la llebre de 4:15 però a mesura que avança la carrera, el Marc opta per fer-me de llebre personal, i la veritat que ho va fer molt bé, els últims 21 km vaig fer 2 minuts menys que en els primers, el recorregut m’esperava que hagués estat més bonic però amb tanta gent una mica difícil, tenien que ser avingudes ben amples!!! però els últims 7 km van ser espectaculars un munt de gent animant i tot pel centre de roma, INCREIBLE, en arribar a la meta fins i tot hem va caure la llagrimeta de l’emoció que tenia i amb un temps final per mi espectacular 3h57min, i després xino xano cap a l’hostal caminant 35 minutets més, per ser la primera no està gens malament, i el més important que m’he endut una experiència que només els corredors la podem sentir i que segur que repetiré!!!!!!!! [by Mar]


















Classificacions i lloc web

4 comentaris:

MARC BALA ha dit...

AIXO ES VIDA I DONA FELICITAT !!!

Pere ha dit...

Molt bona Cronica,i per ser la primera marató, sempre és especial, veig que vas fer un molt bon temps i amb llebre de luxe.
Moltes Felicitats! I també al Xavi,que tot i no entrenar per marató,va treure forces d'experiència i saber fer,fent un molt bon temps aprofitant tot el que tenia a les cames per aquesta marató tant guapa!
Akane! Aquest any poder no l'has pogut correr pq estas amb la marató més bonica. Però l'any que ve o l'altre Roma seguirà alli esperant-vos!
I poder a mi tb,ja parlarem de maratons 2012 i 2013!

Lola Steiner ha dit...

Mar, ets una machine! Enhorabona! Qué guai, Roma i una maratona, és una combinació perfecta!!! Qué guai!

Lola Steiner ha dit...

Pere, mira que eres bonico! (com diem a la meva terra). Moltes gràcies pels anims, la veritat és que avui justament li comentava una amiga lo greu que m'ha sapigut no poder anar a Roma. Però si, estic amb una altra marató, ben maca. :)

Petons!