Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 18 d’octubre del 2010

UTSM - 2010

Els nostres protagonistes:

Equip Montse i Enric: finishers 22h39m.













La Mar: finisher 16h30m.













L’Antonio: finisher 15h38.













El Marc: out al km 40.













UTSM-web

Fotos del Ramón Ferrer

5 comentaris:

Pere ha dit...

Felicitats a tots els maquinorris que us heu apuntat a aquesta bestiesa!!!
Salut i a recuperar-se!

Montse G ha dit...

Merci a tots!!! A sigut la primera, però no la última!!!

Lola Steiner ha dit...

Esteu bojos! Pero mola!!!
ENHORABONA!!!!!!!!!

LA JUNTA DIRECTIVA ha dit...

Hem estudiat a que es deu l'allau de visites (250 en 2 dies) i hem arribat a la conclusió que la gent volen saber la declaracions del Marc respecte al "problema cinta". Heu de saber que per contracte el Marc només fa declaracions al FACEBOOK. O be es feu amics virtuals d'ell o be convenceu al seu representant per fer una roda de premsa a l'hotel Gaudi. Si us plau no truqueu més al club ke stem saturats

JOAN ha dit...

Degut a la falta de comentaris en el bloc, i desprès de verificar que hem tingut més de 250 visites, he considerat que l'escrit no era del vostre grat, per tant, he esborrat les 4 línies que hi havia posat. Perdoneu si he ofès algú, només volia publica la notícia i no esperar possibles cròniques. Les més de 250 vistes indiquen que la gent està impacient per saber la nostre opinió.