Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimarts, 26 d’octubre del 2010

CURSA RIUDECANYES-CASTELL D'ESCORNALBOU [17kM D+619m]

La Inma ens relata la seva experiència en aquesta cursa del passat diumenge 17 d’octubre:

El dia va començar fred, molt fred. Arribada al punt de trobada, saludar gent, tots fèiem la mateixa cara de fred, i comença la cursa cap al Castell d'Escornalbou. Primer un tomb al poble per despertar les cames, tot seguit al pantà de Riudecanyes i una sèrie de pujades i baixades on tenia a Juana trepijantme els talons, continuem la batalla uns 3kms mes i ara sense pietat, pujada, pujada i... mes pujada, aquí Juana m'avança i em treu un bon tros que considero no podré recuperar. Per fi el Castell, un munt de gent animant, això em recarrega les forces, poder disfrutar d'aquest paisatge i a una temperatura perfecta no te preu. Així que començo molt animada la baixada, i mes que m'animo al veure les trialeres, aqui em deixo anar i avanço a bastanta gent, lo que m'anima encara més.
Arribem a Duesaigües i tot pla fins a l'arribada, uns 6 kms, que els disfruto moltíssim, un altre cop passem al costat del pantà, ningú m'avança, em trobo forta continuo i així fins l'arribada, Riudecanyes!!!
Prova superada, m'ho he passat genial, bones vistes i millor companyia i a mes quedo 3a. Que més li puc demanar al diumenge?
Cal dir que l'organització va estar a l'alçada de la cursa i va ser excel.lent també.
[by Inma C.]




+ info

4 comentaris:

JOAN ha dit...

Si si si si molt de fred i tu amb tirantets.....jejejeje
Amb lo clima que estem tenin, haurem de fer jaquetes OT urgents. 3 curses consecutives i 2 pòdiums, impressinant.
Felicitats per la cursa. Pel que veig a les fotos i la narració es nota que la vas gaudir.

Pere ha dit...

Osti l'Imma, compta les participacions per podis!!!

Felicitats!!!

Anònim ha dit...

OSTI IMMA NO CONEIXIA LA TEVA FACETA DE COMENTARISTA,HO FAS MOLT BÉ, K HO SÀPIGUES!PERÒ EL K FAS MILLOR ÉS CÓRRER I CÓRRES MOLT BANDIDA!JAJA,A VEURE QUAN EM DEIXES K ET GUANYI PQ SI NO HO TENIM MAGRE!EDU

Lola Steiner ha dit...

Imma, ets una crack de la galaxia! Jo de gran vull ser com tu!