Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.
divendres, 15 d’octubre de 2010

3a MUSSARENCA - INSCRIPCIONS OBERTES

El pròxim 21 de novembre el nostre company Isma de Vilaplana organitza una caminada al seu poble. Aquesta activitat, té els seus inicis ara fa 3 anys, quan un grup d'amics de la Copa Catalana de Caminades de Resistència van quedar per fer una excursioneta per Vilapana i tastar la xocolata desfeta de la mare del Isma al refugi de la Mussara. D’aquesta manera podien celebrar el tancament dels objectius de l'any i aprofitar per conèixer els millor racons de la Mussara. Espavileu-vos amb les inscripcions que les places són limitades.

3a MUSSARENCA - 21 de Novembre:
Hola amics i companys del CEI,
Aquest és el tercer any de la nostra caminada ’La Mussarenca’ i ens agradaria gaudir de la muntanya juntament amb la vostra companyia i així compartir les vivències de tot l’any. És per això que estem preparant aquesta trobada amb molta il•lusió i moltes ganes,ja que després de haver compartit dos edicions i haver-ho passat molt bé,no dubtem en tornar a comptar amb vosaltres el proper 21 de novembre.
Aquest any farem un recorregut diferent de les anteriors edicions sense ,però,deixar de visitar el poble abandonat de la Mussara. L’itinerari serà circular i estarà marcat amb cintes, per a que cadascú pugui anar al seu aire. Sortírem del camp de Fútbol de Vilaplana ,pujarem per la Font del Llop i arribarem fins al cim del Puigpelat, a on podrem gaudir d’unes meravelloses vistes. Serà el punt més alt de la nostra caminada, situat a 1080m. En aquest tram del recorregut, també podreu carregar forces amb un bon esmorzar amb xocolata desfeta i coca.
Llavors en dirigirem cap al refugi de la Mussara(trobareu també un petit avituallament) i podreu visitar el poble de la Mussara.
Ja baixant pel camí de les Tosques, ens dirigirem cap al Camp de futbol, punt final de la nostra caminada. Aquí hi trobareu un petit pica-pica per recuperar forces i sereu obsequiats amb un record d’aquesta trobada. Tot aquell que ho vulgui, podrà dutxar-se en aquestes instal.lacions.

DADES DE LA CAMINADA:
Dia: 21 de novembre
Sortida: Vilaplana.
Hora: 8h.30’
Lloc: camp de futbol
Km: 21
Desnivell: 750 metres positius
Dificultat: mitja
Recorregut: Vilaplana - Font del Llop – Font del roure – els Mullats – Puigpelat – Refugi de la Mussara – Poble de la Mussara – Camí de les Tosques – Vilaplana.

NORMES:
 • Cal passar per tots els controls de pas i presentar a cada control la tarja de pas. A l'arribada cal presentar el la tarja amb les marques de tots els controls de pas.
 • Tot l’itinerari de la prova estarà senyalitzat amb cintes
 • El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la Marxa, si bé el comitè organitzador de la Caminada podrà modificar el recorregut i/o els horaris si la situació ho requereix.
 • Si un participant abandona la Marxa, per l'acceptació d'aquest reglament es compromet a fer-ho en un control de pas i a comunicar aquest abandonament a un membre de l'organització.
 • L’equip escombra sortirà a les nou del mati i serà l’encarregat oficial de tancar els controls de pas. Qualsevol participant que sigui avançat per l’equip escombra es considerarà que no pot complir els horaris màxims de pas pels controls
 • Durant la caminada, l’organització pot fotografiar i filmar els marxadors i de les imatges en farà bon ús per als fins de la mateixa marxa. Si per algun motiu no esteu d’acord amb aquesta opció cal comunicar-ho prèviament per escrit al correu del CEI.
 • El CEI facilitarà informació a les persones que abandonin la caminada sobre el transport públic més proper al control, però en cap cas transportarà ningú a cap destí.
 • El CEI vetllarà per evitar accidents, però en cap cas es farà responsable dels danys que poguí rebre qualsevol participant.
 • El CEI no es farà responsable dels objectes perduts o oblidats pels participants.
 • Qualsevol altre cas no previst en aquest reglament serà resolt pel comitè organitzador de la Marxa
 • La inscripció a la caminada comporta l'acceptació d'aquest reglament.
 • Aquest reglament ha estat homologat pel Comitè Català de Marxes
PREUS:
Socis Federats: 6€ . Nens fins 12 anys: gratis.
Socis no Federats: 7.50 €. Nens fins 12 anys: 2 €. Inclou llicència temporal.
No socis Federats: 8 €. Nens fins 12 anys: gratis.
No socis No Federats: 9.50 €. Nens fins 12 anys: 2 €. Inclou Llicència temporal

Els interessats en acompanyar-nos heu de fer un ingrés al compte del club 2100-0903-21-0200162944, indicant el vostre nom. L’ ingrés serà individual per persona i cal que envieu un mail de confirmació, indicant el vostre nom i si no esteu federats haureu d’indicar el vostre número de DNI, para poder tramitar la llicència temporal pel dia de la caminada. Envieu l’e-mail a: cexcursionista@gmail.com o j.paredes@ya.com
No s’ admeten inscripcions el mateix dia de la caminada
Per qualsevol dubte podeu trucar al 645.234.013

Les places són limitades a 150 persones.
Data límit per fer l’ ingrés abans del 15 de novembre.

CLUB EXCURSIONISTA INDEPENDENT- CATALUNYA.
CEI-CATALUNYA.


ÀLBUMS FOTOS EDICIÓ 2010:
Visiteu les FOTOS-1 i FOTOS-2

6 comentaris:

JOAN ha dit...

Isma diu: "ROCAUTO col.labora amb la MUSSARENCA, i estic lligan x donar premi x els 3 primers clas masculins i femenins !".
Per tant, cotxe nou pels 3 primers de cada categoria. yupi!!!

isma ha dit...

jejeje

diu kilian ke vindra l agrada el recorregut .... o els cotxes jejeje

ahir vam fer el recorregut amb la txell ens surt uns 22km 600m

molt xulii i salvatge jejeje

isma ha dit...

ahir parlan amb la txell crk ke x l any vinent LA MUSSARENCA podriem fer l aprtat cursa, OT i la caminada el CEI .

JOAN ha dit...

Només 600m amb visita al Puig-Pelat?? ho trobo poc. Ja tinc al cap recorregut cursa OT, objectiu D+1500m i max25km, és a dir, un Tivissa. S'hauran d'obrir traces. Quan acabi els estudis, això serà lo primer que faré.

JOAN ha dit...

Isma, ja he vist a les fotos del FACEBOOK que passareu pel grau del trencanous, així m'agrada PISTES NEGRES a saco!!!!!

isma ha dit...

eiii Joan!!

son 22km 600m el total ! jejeje
vaig trobar el cami x poder anar a la cova i no caaldra fer el tram de carretera fins la cadena, x el pas del trencanous no puc fer passar a la gent es un pel perillos sobretot x els que vindran amb nens i animalets jeje