Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dimecres, 9 de juny del 2010

LA MARATÓ A FONS [QUÈQUICOM]

Hola Runners;
Us adjunto el programa Quèquicom del Canal 33 de la setmana passada, on parlen de com afrontar una marató. Entre molts bons consells i explicacions, ens ensenyen d’una forma científica que és el famós MUR i el temut Home del mall. Si teniu uns 25 minutets val la pena que us mireu el programa, una classe magistral d’una marató. [by Joan]

“La marató és una prova de resistència que porta el cos al límit de l’esforç. El reporter Pere Renom s’entrena durant dotze setmanes per afrontar la cursa amb garanties: la prova d’esforç, l’alimentació, el calçat, l’anatomia, la fisiologia i la psicologia són la clau perquè el corredor pugui fer els 42 km i arribar a la meta amb èxit. El programa, a més, també aconsella sobre la manera de prevenir lesions”

1 comentari:

Pere ha dit...

Parlant de marató...
algú s'anima x relleus a Santes Creus el dissabte 3 de juliol?
http://www.aaeet.com/arxiu/pdf/activitats/374/Folleto_Inscripcio_Marato_per_relleus.pdf

Estem fent equips i molt bó el reportatge!!!