Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dilluns, 26 d’abril del 2010

CURSA DE SANTA COLOMA [14KM]


Aquest cap de setmana ha estat ple de curses amb representació OBRINT TRAÇA, Cursa de Santa Coloma de Queralt, La marxa Riudoms-La Mola-Riudoms i la cursa de les Fonts a Xerta.

Comencem per la cursa de Santa Coloma amb la narració del Pere:
7:30 AM. Avui dieta de croissanets petits i a les 8:15 sortida cap a Santa Coloma de Queralt, on ja hi havia participat el 2007 amb un 6è lloc i copa, i l'any passat plovia a càntirs (era el mateix dia de la Mola) i em vaig quedar a casa.
Arribo a les 9:15h recullo el dorsal que avui és el 3!! vaig d'elit, però avui no toca, tot i ser una cursa que s'adapta a mi (14km amb les pujades fortes fins al km 5,5 i a partir d’allí planejar i baixades lleugeres i algun "repetxo"). Però avui no, ja vaig anar a tope al Almostrek. Donen la sortida, i aviat em veig més o menys el 20è, estic situat on vull, controlo respiració, ritme, vaig apretat però no forçat ni cremat, controlo el temps i noto gent que ve del darrera, em passen, els torno a passar, els segueixo sentint darrera, però no em giro. Passem per dintre d'un poble abandonat, que de nit deu ser fantasmagòric, el paisatge es ple de prats i molins de vent.
Arribo al km9 i pico, on trobo el meu cosí i la meva cosina política caminaires, que em diuen "vas el 18", però els dic parlant sense grans esbufecs "Avui vaig tranquil, ràpid però tranquil. Fins ara!" . El noi que ve el darrera, que va esbufegant em dir "Kbrn" i no se si s'ho deu creure, i de fet fa una estona que em ve accelerant una mica per passar-me. Arribo al km 10,5, on faig un canvi de ritme, abandono als perseguidors, i poc a poc vaig agafant corredors a la vegada que començo a veure el poble. Arribo al darrer km amb 2 corredors un bon tram davant meu, m'hi apropo, i a falta d'uns 250 metres de serpenteig per carrers en pujada, els esprinto i avanço, un se'm resisteix , però acaba cedint, arribo content i cansat pels darrers km, i en la posició 13. Llàstima que avui no és del tretzesports, que hauria tingut premi extra. Al final entrepà de llonganissa calenta, dutxa calenta i al sorteig de regals li van donar al número 2.
Ara toca Montblanc 10km ràpids, rapidets, i seguir preparant Vilaplana!!!. Salut [Pere]

+INFO

2 comentaris:

Toni ha dit...

Enhorabona per la cursa!!! Vas baixar el pistó respecte Almoster i malgrat tot sempre estas allà al davant.

Aquesta setmana ens veiem a la cursa de l'ermita de Sant Josep i que no pari la festa.

xavi ha dit...

Pere sempre a tope!! Felicitats per la cursa!