Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




dijous, 4 de febrer del 2010

CAP DE SETMANA ASFALTERU 100%

Com que encara fa molt de fred per anar a la muntanya, seguim amb l’agenda asfaltera. Aquest cap de setmana representació OT en dues proves:

MITJA DE GRANOLLERS

10KM DE MONTBRIÓ DEL CAMP


Un altre tema, CRÒNIQUES DE LA CURSA DEL PASTISSET
L’editor ha aplicat tanta censura que els runners-escriptors han fet boicot i s’han creat els seus propis blogs. Si voleu conèixer les seves experiències, haureu de visitar les seves pàgines. L’editor OT no se’n fa càrrec del que puguin dir i queda absent de qualsevol responsabilitat. Jaba-lee, a veure si em fas un cop de mà amb les publicacions que ara m’he quedat solet i ja sembla el meu blog. [by Joan]

MARC




3 comentaris:

JOAN ha dit...

A veure si organitzeu millor lo del Bus, o lo dels cotxes per anar a Granollers. Normalment quedem al Laurend de Reus i organitzem cotxes, en funció dels qui som, però com que aquest cop jo no hi vaig, no vull dir res. Espavileu-vos en algun dels molts blogs que teniu.

mar ha dit...

el marc sembla que hagi desaparegut del món però pels O.T i per la dona, s'ha d'organitzar la nova live...suposo que aviat donarà senyals de vida a tothom!!!!!!!!!!!

Joan cagat ha dit...

Ostras Roberto, ya he visto que estás inscrito en la maratón de la Fageda. Como se nota que eres basco. Yo he rellenado la inscripción pero no puedo pulsar el intro...... estoy a la espera del sorteo de Zegama.