Benvinguts al bloc d’OBRINT TRAÇA. Som un grup de persones que ens uneixen les mateixes aficions, l’esport i la muntanya. L’objectiu d’aquest bloc és ser l’eina per organitzar i exposar les nostres activitats. Aquest equip és obert a tothom amb ganes de passar-s’ho bé i que vulgui córrer una estona amb companyia.




diumenge, 20 de desembre del 2009

MITJA MARATÓ DE L'ESPIRALL

Continuem sumant mitges per poder afrontar les maratons de setmana santa amb garanties. Aquest cap de setmana passat ha tocat la mitja marató de l'Espirall (Vilafranca del Penedès). Aquesta prova es caracteritza per la duresa del recorregut, només cal mirar el perfil i sembla una cursa de muntanya.
A més aquest any se li va sumar el fred. A 0ºC en el moment de la sortida. Tot i aquestes adversitats, tots el membres de l’equip vam rebaixar les nostres marques. Suposo que l’entrenament a les muntanyes ens va ajudar a les pujades i el fort fred ens feia córrer cames ajudeu-me a les baixades amb ritmes, que el Garmin treia fum. Cursa molt recomanable i molt bona bossa del corredor, amb malles llargues i ampolla de cava. [by Joan]

Expedició OT; Marc (1:21:27), Xavi (1:23:52), Isma (1
:24:04), Joan (1:30:39), Inma (1:43:51) i Txell (1:59:49).

Adjunto unes fotos del dia:

La cursa es realitza en una escola i vam aprofitar les instal·lacios al 100%.












Foto grup a 10 minuts de la sortida i encara amb les bosses a les mans. A la foto falta l’Isma que suposo que estava escalfant, com els bons corredors












Instant que jo entrego la meva ampolla de cava a la Txell per haver rebaixat la seva marca per sota de les 2 hores. No em pensava que el premi la motives tant. Va realitzar els 2 últims kilòmetres a velocitat de vertigen.

1 comentari:

Joan ha dit...

Xavi; a la foto del grup entre les trenetes i la cama del mig, llarga i peluda, fas una pinta que espanta...jajaja